۰ نفر
۱۳ تیر ۱۳۸۸ - ۰۷:۴۹

نمایشگاه نقاشی گروهی با عنوان «تهران-فرانکفورت/ فرانکفورت-تهران» 16 تیرماه 88 ساعت 16 در نگارخانه ماه مهر بر روی دیوار خواهد رفت.

الهه حیدری، ایمان افسریان، وحید حکیم، یورگ آرنت و میشائیل حکیمی آثار پرتره، آبستره، انتزاعی و رئال خود را با تکنیک‌های مختلفی چون اکریلیک روی بوم، رنگ روغن، قلم، مرکب رنگی به معرض تماشای عموم قرار می‌دهند. این نمایشگاه توسط یورگ آرنت طراحی شده و نخست در خانه هنرمندان شهر فرانکفورت در سال 87 برگزار گردیده و اینک با حمایت بخش فرهنگی سفارت آلمان و انیستیتو گوته تکرار خواهد شد. این نمایشگاه در فرانکفورت با استقبال مخاطبان مواجه شد و در چندین مجله و سایت معتبر آلمانی نقدهایی هم بر آن نوشته شد.

وحید حکیم، یکی از هنرمندان حاضر در این نمایشگاه در این باره می‌گوید: از ابتدا قرار بر این بود که نمایشگاه در دو شهر تهران و فرانکفورت برگزار شود. کانسپتی که از ابتدا به دنبالش بودیم نوع برخورد مخاطبان دو شهر با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی مردم دو شهر با دو نوع فرهنگ و تفکر است. با یک نگاه نسبی به نظرم نمایشگاه در گام اول موفق بوده است و استقبال خوبی هم از نمایشگاه به عمل آمد. با توجه به اینکه نمایشگاه در محیطی فرهنگی برگزار شد و اینکه هیچگونه جنبه مادی برای آن در نظر گرفته نشده است.

ما جمعاً به دنبال کشف یک نگاه فرهنگی در تقابل دو فرهنگ بودیم. یورگ آرنت، طراح اصلی برگزاری این نمایشگاه در مورد جابه‌جایی مکان نمایش و تغییر مخاطبانش می‌گوید: این منجر به تعدیل ایده دریافت ایده‌آل اثر هنری می‌شود که این گاه می‌تواند برای خود هنرمند هم منجر به نگاهی تازه شود، آثار هنری به خودی خود تغییر ناپذیرند وقتی در مسیر فرهنگ‌های گوناگون به رفت‌و‌آمد در می‌آیند دلالت‌های معنایی تازه‌ای می‌یابند.

فرم‌گذاری و ترکیب‌بندی در طراحی‌های الهه حیدری مدرن کلاسیک است. آثار ایمان افسریان به گونه‌ای واقع‌گرایی اروپایی و همچنین بازنمایی اشیاء را نشان می‌دهد. در آثار نقاشی و طراحی‌های وحید حکیم نوعی تقلیل رنگ و کاهش فرم است که نشان‌دهنده سنت مینیمالیسم است. در آثار یورگ آرنت با تکرار خطوط روبه‌رو هستیم، ترکیبات هماهنگ که از طبیعت آب است، در آخر ایده اصلی آثار میشائیل حکیمی که برگرفته از تابلوهای توضیحات آثاری است که به روی دیوارهای ورودی سالن‌های موزه هنرهای اسلامی نصب شده‌اند.

گفتنی است که تنها تفاوت این نمایشگاه با نمایشگاه برگزار شده در فرانکفورت در آثار میشائیل حکیمی است. این نقاش در نمایشگاه تهران آثار جدیدی را متفاوت با آثار ارائه شده در فرانکفورت به نمایش می‌گذارد. در نهایت اینکه مضمون اصلی آثار در کنار هم که نمایانگر دو فرهنگ شرق و غرب است در نوع برخورد مخاطب تأثیر خواهد داشت. همان که هدف نمایشگاه هم به حساب می‌آید.
این نمایشگاه تا 30 تیر 88 دایر خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت 13 الی 20 از آثار در نگارخانه ماه مهر واقع در خیابان آفریقا، کوچه نیلوفر، پلاک 7 دیدن کنند.

کد خبر 11975

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار