پسر شرور که با کمک دو همدستش قهوه‌خانه‌ای را تخریب کرده بود در عملیات غافلگیرانه پلیس دستگیر شد.

روزنامه ایران در این باره نوشت:
چندی قبل صاحب قهوه‌خانه‌ای در جنوب شهر به شعبه پنجم بازپرسی دادسرای یافت‌آباد رفت و با تسلیم شکایتی به بازپرس حیدری گفت: چند شب قبل در حالی که مشتری زیادی در قهوه‌خانه بود ناگهان سه جوان شرور که با هم فامیل هستند شمشیر به دست وارد قهوه‌خانه شده و با ایجاد رعب و وحشت مشتریان را بیرون کرده و قهوه‌خانه را تخریب کردند.

وقتی به آنها اعتراض کردم یکی از آنها گاز اشک‌آور به صورتم پاشید. بعد هم سوار بر یک دستگاه موتوسیکلت متواری شدند. حالا هم از افراد شرور که چهره‌شان توسط دوربین‌های مداربسته قهوه‌خانه ضبط شده به اتهام تخریب قهوه‌خانه شکایت دارم.

بازپرس حیدری پس از شنیدن اظهارات شاکی به گروهی از کارآگاهان پلیس پایگاه هشتم دستور داد تا در این‌باره تحقیق و افراد شرور را دستگیر کنند.

کارآگاهان نیز پس از بازبینی فیلم دوربین مداربسته چهره افراد شرور را شناسایی کردند. در بررسی بانک اطلاعات مجرمان نیز مشخص شد هر سه متهم سابقه شرارت دارند. بدین ترتیب روز جمعه متهم اصلی را غافلگیر و دستگیر کردند.

در حال حاضر تحقیق از او و تلاش برای دستگیری دو تبهکار دیگر ادامه دارد.

ghahvekhaneh

56181

کد خبر 120761

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام GB ۰۸:۳۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۴
    0 0
    با قانون جدید اعدام انشاءالله دیگه؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین