۰ نفر
۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۱

به گزارش فارس:

پروژه فیلم سعادت آباد 3 ناکام ماند، این فیلم که بریده‌ای از یک مستند تلویزیونی است به علت اطلاعات غلطی که به مردم می‌دهد، احساس امنیت را به شدت مخدوش می‌کند.

اخیراً فیلمی در برخی سایت‌های اینترنتی منتشر شده که در آن راکبان یک دستگاه موتور سیکلت کیف یک زن را ربوده اما به دلیل مقاومت زن ناموفق می‌شوند. این افراد در ادامه زن را مورد تعقیب قرار داده و دوباره کیف او را می‌دزدند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد، این فیلم در واقع بریده‌ای از مستند اجتماعی شوک است که کار مشترک نیروی انتظامی و صدا و سیما برای آگاه سازی و آموزش همگانی خانواده‌هاست و در ادامه مستند شوک نمایش داده می‌شود که همان افراد کیف قاپ و زورگیر در چنگ مأموران پلیس گرفتار و توسط دستگاه قضایی محاکمه می‌شوند.

اخیرا روشی توسط برخی سایت‌های عامه پسند مرسوم شده که فیلم‌های مستند را تقطیع کرده و بدون هیچ توضیحی با تیتر جنجالی ابتدا در سایت یوتیوب یا فیس‌بوک قرار می‌دهند و سپس سایت‌های کم مخاطبی که در شهرستان‌ها به ثبت رسیده فیلم را دانلود و مخابره می‌کنند سپس سایت‌های پر بیننده‌تر با استناد به این سایت‌های کم مخاطب، بدون رعایت اصول حرفه‌ای و احترام به شعور مخاطبان خود این فیلم‌ها را منتشر می‌کنند.

تجربه نشان داده اینگونه فیلم‌ها هیچ مشکلی را حل نمی‌کند بلکه به علت اطلاعات غلطی که به مردم می‌دهند احساس امنیت را به شدت مخدوش می‌کند.42201

کد مطلب 120791

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۴
    0 0
    يعني چي؟؟؟ يعني نا امني وجود نداره؟؟؟؟؟
  • بدون نام DE ۰۹:۲۶ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۴
    0 0
    مگر در ایران امنیت اجتماعی هم هست؟
  • بدون نام IR ۱۰:۰۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۴
    0 0
    سایت محترم برنامه شوک نیز آنران نشان داده.
  • عوام قلی زود باور IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۴
    0 0
    علامتی از آرم شبکه های سیما روی این فیلم نبود. قضیه آرم تاکسیرانی کرج رو نزدیک صحنه قتل یادمون نرفته که رییس پلیس کرج این واقعه رو در کرج تکذیب میکرد!
  • بدون نام IR ۱۲:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۴
    0 0
    درسته گرفتنشون ولی خوب اتفاق افتاده مونتاژ که نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین