کوروش قادری رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سنندج در گفتگو با خبرآنلاین گفت: غذاهای محلی استان کردستان یکی از جاذبه های فرهنگی و گردشگری محسوب می شوند که هر کدام تاریخچه ای مختص به خود را دارد.
وی افزود: برای معرفی و شناساندن غذاهای سنتی و محلی استان کردستان به دیگر استانهای کشور برپایی چنین جشنواره هایی مثمر ثمر خواهد بود.
قادری اظهار داشت: از علاقه مندان به شرکت در این جشنواره دعوت می شود که برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت نام از تاریخ 17 تا 25 آذر ماه به محل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سنندج واقع در خیابان شهداء، عمارت مشیردیوان مراجعه نمایند.
وی در پایان گفت: محورهای این جشنواره شامل: غذاهای اصلی در شب یلدا، پیش غذا ویژه شب یلدا و سفره آرایی و میوه آرایی برای شب یلدا می باشد که به صورت جداگانه مورد داوری قرار می گیرد و در پایان به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا می شود.
46
نظر شما