۰ نفر
۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۷

معاون بازرسی و نظارت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید کنندگان :تنها در برخی از اقلام همچون روغن به دلیل افزایش قیمت جهانی تغییراتی مشاهده می‌شود و خارج از آن افزایش قیمتی نداشته‌ایم.

 

معاون بازرسی و نظارت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید کنندگان از اعلام آمادگی برخی از تشکل‌ها برای کاهش قیمت محصولات خود خبر داد و افزود‌: با توجه به مذاکرات انجام شده با انجمن‌ها و اتحادیه‌های صنفی طی روزهای آتی نرخ نان صنعتی، محصولات قنادی و برخی مواد غذایی نیز کاهش خواهد یافت.

بر اساس گزارش شبکه بازرگانی سید جواد تقوی ‌، با تاکید بر اینکه هرگونه افزایش قیمت کالا و خدمات در زمان اجرای قانون هدفمند‌سازی یارانه‌ها ممنوع است‌، ادامه داد‌: بخش‌های مختلف برای هرگونه تغییر قیمتی ابتدا باید مستندات و مدارک خود را مبنی بر بالا بودن قیمت تمام شده‌، به سازمان حمایت اعلام کنند تا بررسی‌های لازم در این خصوص انجام شود و در نهایت کارگروه کنترل بازار درخصوص تغییر قیمت نظر نهایی را اعلام می‌کند.

تقوی با بیان این مطلب که افزایشی در قیمت کالاهای مصرفی خانوار ایجاد نشده است‌، ادامه داد: تنها در برخی از اقلام همچون روغن به دلیل افزایش قیمت جهانی تغییراتی مشاهده می‌شود و خارج از آن افزایش قیمتی نداشته‌ایم.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته بسیاری از تشکل‌ها اعلام آمادگی خود برای کاهش قیمت اعلام کرده‌اند‌.

معاون بازرسی و نظارت سازمان حمایت از کاهش قیمت بسیاری از اقلام پتروشیمی خبر داد و گفت‌: با توجه به اهمیت محصولات پتروشیمی در سایر کالاها‌، کاهش قیمت در این بخش 5 تا 6 هزار قلم کالای دیگر را تحت تاثیر قرار می‌دهد‌.

وی با اشاره به کاهش قیمت روغن موتور، لوازم خانگی و انواع ماکارونی‌‌، تصریح کرد: با توجه به مذاکرات انجام شده با انجمن‌ها و اتحادیه‌های صنفی طی روزهای آتی نرخ نان صنعتی، محصولات قنادی و رشته‌های خوراکی نیز کاهش خواهد یافت‌.

تقوی، تشکیل سامانه اخذ موجودی کالاها در شبکه توزیعی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز اطلاعات بیش از 14 هزار انبار و سردخانه در این شبکه ثبت شده است و به صورت دوره‌ای اطلاعات انبارها و سرخانه‌ها به روز می‌شود.

این مقام مسوول ثبت اطلاعات موجودی کالا را در مدیریت بازار و عرضه کالا موثر دانست و گفت: عمده‌ترین اطلاعات در گروه اول اقلام اساسی است.

تقوی وضعیت موجود کالا را از جمله شاخص‌های اصلی مدیریت بازار دانست و گفت: از اول آبانماه سال جاری تا هفته گذشته بیش از یک میلیون و 383 بنگاه کوچک و بزرگ مورد بازرسی قرار گرفته‌اند که نتیجه آن تشکیل 115 هزار پرونده تخلفاتی به ارزش ریالی هزار و هفت میلیارد ریال بوده است.

وی خاطرنشان کرد‌: طی همین مدت میزان تماس‌های مردمی با سامانه 124‌، 93 هزار و 677 مورد ارتباط بوده است که از محل آن 35 هزار پرونده تخلفاتی تشکیل شده است.

به گفته وی‌، در مجموعه سازمان‌های بازرگانی کشور 10 هزار و 238 مورد گشت مشترک با سایر سازمان‌ها‌ نظیر تعزیرات حکومتی انجام گرفته است و 21 هزار و 927 مورد گزارش از طریق ناظرین افتخاری دریافت شده است‌.

وی از روند کاهشی پرونده‌های تخلفاتی خبر داد و گفت: علی‌رغم گستردگی امر نظارت و بازرسی، میزان تخلفات کاهش یافته است که این امر نشان‌دهنده عملکرد مناسب بازار است.

/36

کد خبر 121217

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین