به گزارش خبرآنلاین مازندران، احمد حسین زادگان در این مراسم، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به همه هموطنان ایران اسلامی، مردم ولایتمدار و انقلابی مازندران و آحاد دانش آموزان در سراسر استان تبریک گفت و ضمن گرامی داشت یاد شهدای والامقام انقلاب اسلامی، یادآور شد: یکی از زمینه ها و مولفه های موثر در تداوم انقلاب اسلامی و حفظ آرمان های انقلاب، انتقال مفاهیم، ارزش ها و تبیین ابعاد مختلف انقلاب برای نسل های جوان و آیندگان است.
استاندار با بیان این که ضرورت دارد به تناسب هجمه های تبلیغی و فرهنگی دشمنان انقلاب کار تبیینی و اقناعی صورت گیرد، افزود: فراگیر ترین و مناسب ترین عرصه برای انتقال آرمان ها و ارزش ها و تبیین ابعاد مختلف انقلاب اسلامی آموزش و پرورش است.
حسین زادگان ادامه داد: دشمن به دنبال ناکارآمد جلوه دادن نظام مقدس جمهوری اسلامی است و از این رو تلاش همه نهادهای اداری و اجتماعی روشن سازی زمینه های ابعاد مختلف انقلاب اسلامی است.
استاندار مازندران با اشاره به این که انقلاب اسلامی که تحقق آن آرزوی ملت ایران بوده است و به بهای ایثارگری ها و تقدیم شهدای بسیار عزیز به دست ما رسیده است، گفت: باید نگاه واقع بینانه به انقلاب داشته باشیم و دستاوردهای بزرگ انقلاب را برای نسل های جوان بیان کنیم، چرا که آیندگان با وجدان بیدار ما را قضاوت می کنند.
وی با بیان این که مشارکت مردم، رهبری حکیمانه امام راحل و مکتب رهایی بخش اسلام به عنوان عوامل زمینه ساز پیروزی انقلاب اسلامی باید بدرستی برای جوانان تبیین شود، عنوان کرد: ما نتوانستیم کار بزرگی را که مردم ایران اسلامی در تحقق انقلاب انجام دادند و اتفاقات مطلوب را برای مردم و جوانان تبیین کنیم و دستاوردهای بزرگ انقلاب را به نحو مطلوب به نسل جدید انتقال دهیم.
استاندار با اشاره به این که امروز استقلال نظام اسلامی یک دستاورد ممتاز است که باید دقیقا در مقایسه با وضع کشورهای بزرگ برای جوانان تشریح شود، اظهار داشت: ایران اسلامی در شمار چند کشور برتر آزاد دنیاست، هزاران نشریه داریم، در حوزه دانش در رشته های مختلف و نانو و فناوری جزو کشورهای برتر هستیم و علیرغم موانع و محرومیت هایی که برای ما ایجاد کردند در شمار چند کشور هسته ای جهان قرار داریم.
مقام عالی دولت در استان با بیان این که ما در ساز و کارهای مشارکتی و در ایجاد نهادها و ساختارسازی جزو کشورهای برتر هستیم و روستایی نیست که دهیاری، شورا و نهادهای مدنی و اجتماعی نداشته باشد، گفت: ایران اسلامی اکنون در حوزه تشکل های مردم نهاد در شمار کشورهای توسعه یافته قرار دارد.
استاندار با اشاره به این که همه این کارها باید توسط مردم، سمن ها و نهادهای اجتماعی و مدنی انجام شود، گفت: نباید دنبال قهرمان باشیم و باید با کمک مردم مشکلات را حل کنیم.
وی با اشاره به این که برای توسعه متوازن و همه جانبه نیاز به عزم ملی و همگانی کردن توسعه داریم و همه آحاد جامعه باید در فرآیند توسعه مشارکت کنند و مردم و مسئولان باید با هم حرکت و عمل کنند، ابراز کرد: عدم بهره گیری درست از ظرفیت مردمی در مدیریت؛ حلقه مفقوده توسعه است.
استاندار اظهار داشت: مشارکت اجتماعی به عنوان یکی از ارکان توسعه در جهان مطرح بوده و با عضوگیری دانش آموزان در سازمان های مردم نهاد نقش آفرینی در جامعه تمرین می شود، لذا با راه اندازی سمن دانش آموزی مازندران برای نخستین بار در کشور، فرصت برای نقش آفرینی دانش آموزان در 3 شاخه فعالیتی فراهم می شود.
وی گفت: امروز تحریم های دشمنان به صورتی ناجوانمردانه حتی دارو را هم نشانه گرفته است و از سوی دیگر با فریب بدنبال القای این نکته است که حساب مردم از نظام جداست، از اینرو باید همه در کنار هم و با هم برای برداشتن موانع اهتمام کنیم و هر کار مهمی اگر می خواهیم در جامعه بدرستی به تحقق برسد، باید از آموزش و پرورش شروع شود.
استاندار، افزود: با مشارکت مردم و سمن ها و تسهیل گری دولت می توان به مسایلی نظیر آسیب های اجتماعی، محیط زیست و ... ورود کرد و گره از بسیاری کارها گشود.
وی با اشاره به این که سامانه یی را برای جذب ایده های خلاقانه و نو با عنوان نمتا در جهت مشارکتی کردن مدیریت استان طراحی و رونمایی کرده ایم، تاکید کرد: امیدواریم با هدایت آموزش و پرورش و دیگر دستگاه ها و استانداری تا سال آینده شاهد آن باشیم تا 200 هزار دانش آموز برای مدیریت و توسعه استان ایده پردازی کنند.
رییس شورای آموزش و پرورش استان با بیان این که ایده ها باید تبدیل به رفتار و عمل شود، گفت: جلسات گفتگوی بین دانش آموزان و مدیران تحت عنوان کرسی های آزاد اندیشی از سوی آموزش و پرورش راه اندازی شود و مدیریت آن را به خود دانش آموزان بسپارید.
46
نظر شما