سومین جشنواره زمستانی خوشاکو برگزار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی از برگزاری سومین جشنواره برف و اسکی در پیست اسکی خوشاکو در اولین جمعه فصل زمستان خبرداد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، جلیل جباری با بیان این مطلب افزود: سومین جشنواره برف و اسکی ارومیه جمعه ۳ اسفند در راستای برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه های فصلی برای ایجاد زمینه رشد و توسعه گردشگری استان برگزار می‌شود.

وی افزود: از جمله بخش‌های این جشنواره ساخت آدمکهای برفی، مسابقه اسکی و برف‌پیمایی است ضمن اینکه در حاشیه محل برگزاری جشنواره ، غذاها و سوغات بومی و محلی نیز عرضه خواهد شد .

لازم به توضیح است پیست اسکی خوشاکو در روستایی به همین نام و در فاصله ۴۰ کیلومتری غرب ارومیه و در منطقه راژان واقع شده است یکی از پیست های اسکی شاخص کشور به شمار می آید.

گفتنی است، سومین جشنواره زمستانی "برف و اسکی" ارومیه در پیست اسکی خوشاکو ساعت ۱۰ صبح روز جمعه ۳ اسفند ماه برگزار می‌شود.

۴۶

کد خبر 1233886

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین