انواع رنگهای ساختمانی
رنگهای ساختمانی بر سه نوع روغنی، پلاستیک و اکرولیک هستند که هرکدام از آنها ویژگیها و تواناییهای منحصربهفرد و مخصوص به خود را دارند. برای انتخاب رنگ مناسب باید نکاتی مانند محل استفاده، نوع دیوار و نکات دیگری را در نظر گرفت. مثلاً برای رنگ کردن در و پنجرههای آهنی، بهترین انتخاب رنگهای روغنی هستند زیرا بهخوبی تمام منافذ را پوشش داده و سطح یکدست و صاف به وجود میآورند. از رنگروغن به دلیل قابلیت شستشو برای رنگ کردن دیوارها نیز استفاده میکنند. رنگهای پلاستیکی نیز از رنگهای بر پایه آب هستند که معمولاً برای رنگ کردن دیوارها و سقف کاربرد دارند. اما یکی از رنگهای کاربردی که در سالهای اخیر بیشتر از قبل مورداستفاده قرار میگیرد رنگهای اکرلیک هستند. این رنگها نیز مانند رنگهای پلاستیک بر پایه آب هستند و توانایی نشستن روی هر سطحی را دارند. البته از رنگهای اکرلیک بیشتر برای رنگ کردن دیوار و سقف استفاده میشود. امکان ترکیب این رنگ و به دست آوردن طیف رنگی گسترده باعث شده این محصول بسیار پرطرفدار باشد.
از دیگر ویژگیهای رنگهای اکرلیک میتوان به قابلیت شستشو، پاک کردن راحتتر، بوی بسیار کمتر و سازگاری بیشتر با محیطزیست نام برد. هرچند در بسیاری از موقعیتها استفاده از رنگهای روغنی انتخاب مناسبی خواهد بود اما در رنگ با پایه آب، اکرلیکها نیز تواناییهای بسیاری دارند که برای انتخاب و استفاده از آنها نیز میتوانید با متخصص نقاشی ساختمان مشورت کنید.
رنگهای براق، نیم براق یا مات؟
هم رنگهای اکرلیک و هم رنگهای روغنی دارای طیفهای براق، نیم براق و مات هستند و هرکدام به فراخور مورداستفاده قرار میگیرند. رنگهای براق نواقص دیوار را بیشتر نمایان میکنند درحالیکه رنگهای نیمه براق و مات میتوانند تمام پستیها و بلندیهای دیوار را بپوشانند. اگر زیرسازی مناسبی برای دیوارها انجامشده، میتوانید بهراحتی از رنگهای براق استفاده کنید. همچنین در مکانهایی که پرتردد هستند و یا جایی که کودکان و حیوانات خانگی از آن استفاده میکنند، رنگی با درخشش و براقی کم انتخاب کنید. زیرا شستشو و تمیز کردن آن راحتتر است.
میشود از ترکیب کاغذدیواری و رنگ استفاده کرد؟
در سالهای اخیر استفاده از مدلهای ترکیبی مانند رنگ و کاغذدیواری و یا رنگ و پتینه کاری رونق زیادی گرفته و خیلی از طراحان دکوراسیون برای جلوه دادن به دیوارها از این روش استفاده میکنند. البته باید توجه داشته باشید که رنگ دیوار با رنگ کاغذدیواری همخوانی داشته باشد و بهنوعی مکمل یکدیگر باشند تا زیبایی آن بیشتر به چشم بیاید. اگر دوست دارید که عمر کاغذدیواری بیشتر باشد و دوام بالاتری داشته باشد، حتماً از یک متخصص نصب کاغذدیواری کمک بگیرید. زیرا کوچکترین اشتباه در زمان نصب کردن کاغذدیواری باعث میشود باد زیر آن جمع شده و بهمرورزمان فرسوده شود و یا چسب آن کنده شود.
چطور با استفاده از استادکار نقاش ساختمان و نصاب کاغذدیواری پیدا کنیم؟
درگذشته برای پیدا کردن متخصص در خیابانها و مغازههای تزئینات ساختمانی به دنبال نقاش ساختمانی میگشتیم. خیلی از افراد نیز با توصیه دوستان و آشنایان که از خدمات استفاده کرده بودند کمک میگرفتند و کار را به یک متخصص میسپردند. اما امروزه و مخصوصاً با نزدیک شدن روزهای پایانی سال، گاهی پیدا کردن نقاش و نصاب سخت میشود زیرا معمولاً این افراد سرشان شلوغ است.
اما استادکار بهعنوان یک پلتفرم خدماتی موفق توانسته شرایطی را به وجود بیاورد که هر زمان به خدمات ساختمانی و منزل نیاز داشتید، بهراحتی متخصص موردنظر خود را پیدا کنید. کاربران در این پلتفرم میتوانند به متخصصان امتیاز بدهد و نظر خود را بیان کنند. با بررسی این نظرات میتوان متخصص مناسب را بهراحتی پیدا کرد و کار را به او سپرد.
اگر شما نیز به دنبال سفارش آنلاین خدمات هستید، همین حالا به وبسایت و اپلیکیشن استادکار مراجعه کنید و سفارش خود را بهرایگان ثبت کنید.
2121