رئیس ادیب مجلس هفتم همچنان روش منحصر به فرد خود را برای اداره خانه ملت دارد.

 حتی اگر تمامی کمیسیون​های مجلس به تصمیم هیات رئیسه گردن نهاده و گزارش سوالات نمایندگان از وزرا را تقدیم هیات رئیسه کنند، رئیس کمیسیون فرهنگی باز هم بر اساس قرائت شخصی​اش از آیین​نامه داخلی مجلس، ارائه چنین گزارشی را الزامی​ نمی​داند. این درحالی است که چنین گزارشاتی در دوره ریاست وی بر مجلس نیز ارائه می​شد. غلامعلی حدادعادل که در غیاب سخنگوی کمیسیون متبوعش حاضر به حضور در جایگاه ناطقان برای ارائه گزارشی از روند سوال از وزیر ارشاد در هفته گذشته نشد، امروز با تقاضای علی لاریجانی برای تبعیت از روال جاری مجلس و تصمیم هیات رئیسه روبرو گردید.

اگر چه از مشی ادیبانه حدادعادل تا رویکرد دیپلماتیک لاریجانی در اداره مجلس، تفاوت​هایی وجود دارد اما تا کنون این مساله از تریبون مجلس اعلام نشده بود. تفاوت​هایی که نمونه بارز آن در رابطه دولت و مجلس نمود یافته و اگر گلایه رئیس​مجلس هفتم به عدم اجرای قانون در دولت نهم تنها به یک نامه وی به رهبری منتهی شد، اما رئیس​مجلس هشتم بارها و بارها به این رویکرد دولت دهم انتقاد کرده و با استفاده از اختیارات قانونی خود در مقام اصلاح آن برآمد.

نماینده 65 ساله تهران که زمانی دود سفید از اردوگاه اصولگرایان را برای اجماع در انتخابات ریاست جمهوری نهم انتظار می​کشید، نقش ریش​سفیدی را در انتخابات مجلس هشتم نیز ایفا کرد تا امروز در کسوتی مشابه از سوی رئیس​جمهور برای ایجاد وحدت در انتخابات آتی مجلس فراخوانده شود. او که اصولگرایی میانه​رو به شمار می​رود اکنون در آستانه این آزمون قرار دارد که آیا طیف تندرو حامی دولت را نیز با دیگر اصولگرایان وحدت خواهد داد یا نه؟

/28111

کد خبر 125491

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =