۰ نفر
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۹
 دیدارهای دیپلماتیک در بروکسل با محوریت لیبی

ایرنا نوشت: دیدارهای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و رییس دولت وفاق ملی لیبی و نیز ملاقات نماینده ویژه سازمان ملل در امور لیبی و دبیرکل ناتو در بروکسل، مرکز اتحادیه اروپا را به عرصه ای دیپلماتیک با محوریت لیبی تبدیل کرد.

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) در دیدار با «فایز السراج» رییس دولت وفاق ملی لیبی خواستار آتس بس فوری و متوقف شدن هرگونه عملیات نظامی در این کشور شمال آفریقا شد.

موگرینی با اشاره به ضرورت بازگشت همه طرف های درگیر به میز گفت و گو، حمایت کامل خود را از تلاش های «غسان سلامه» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور لیبی برای از سرگیری مذاکرات و برقراری آتش بس اعلام کرد.

موگرینی و السراج همچنین در این دیدار آخرین تحولات لیبی و آواره شدن هزاران شهروندان این کشور و ضرورت ارسال کمک های بشردوستانه به نیازمندان و حمایت از پناهجویان حاضر در لیبی را مورد بررسی قرار دادند.

لیبی به دلیل فاصله کم با کشورهای اروپایی و نبود حکومت قدرتمند مرکزی در آن، مرکز تجمع پناهجویان آفریقایی و همچنین مهاجرانی از کشورهای آسیایی است.
این دیدار در حاشیه نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا در خصوص بررسی آخرین تحولات لیبی در بروکسل انجام شد.

دیدار فرستاده ویژه سازمان ملل در امور لیبی و دبیرکل ناتو

به گزارش خبرگزاری 'آناتولی' «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در دیدار امروز (دوشنبه) با «غسان سلامه» فرستاده ویژه سازمان ملل آخرین تحولات امنیتی لیبی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
دبیرکل ناتو با ابراز نگرانی نسبت به شرایط کنونی لیبی از همه طرف ها خواست تا بار دیگر به میز مذاکرات بازگردند.

وی افزود: ناتو آماده است تا در صورت تمایل دولت لیبی هر اقدام لازمی را برای برقراری نهادهای امنیتی در این کشور انجام دهد.

دبیرکل ناتو همچنین با اشاره به ناکارآمدی اقدامات نظامی، از تلاش های سازمان ملل برای حل بحران لیبی تشکر و از جامعه جهانی خواست با حمایت از این تلاش ها به پایان بحران در این کشور کمک کنند.

لیبی از 15 فروردین و همزمان با دستور خلیفه حفتر فرمانده ارتش ملی لیبی به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، بار دیگرصحنه درگیری و نزاع شد.

لیبی از زمان اقدام نظامی تحت حمایت 'ناتو' برای سرنگونی 'معمر قذافی' رئیس جمهوری مخلوع این کشور در سال 2011 صحنه آشوب و نا آرامی بوده است.
پس از سرنگونی قذافی، لیبی به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شد.

دولت وفاق ملی به ریاست السراج در طرابلس (غرب کشور) تشکیل شد که مورد حمایت جامعه جهانی است.

همزمان نیز یک دولت موازی در شهر 'طبرق' در شرق لیبی با حمایت مجلس نمایندگان به ریاست 'عقیله صالح' و حفتر فرمانده ارتش، اعلام موجودیت کرد.

کشورهای عربستان، امارات، مصر از حامیان ژنرال حفتر هستند.

23310311

کد خبر 1259622

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین