رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و رئیس جمهور مصر روز سه شنبه با یکدیگر دیدار کردند تا نتایج تلاش های خود را برای احیای روند صلح و نزدیک کردن دیدگاه های گروه های فلسطینی به اطلاع یکدیگر برسانند.
به گزارش الجزیره این دیدار در چارچوب تلاش های مداوم مصر برای پیگیری روند صلح و تلاش برای احیای این روند به رغم همه مشکلات موجود که دولت اسرائیل به ریاست بنیامین نتانیاهو به وجود می اورد، صورت می گیرد.
به گفته الجزیره این دیدار همچنین نشان دهنده این است که مسئله فلسطین همیشه در راس اولویت ها و دستورکار جنبش غیرمتعهدها قرار دارد و در نشست آینده این جنبش نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش ابومازن در این دیدار مبارک را از نتایج تماس های اخیر اعم از تماس های بین المللی یا تماس های داخلی با گروه های فلسطینی قرار خواهد داد. بر اساس اطلاعات دریافتی ابومازن از این فرصت برای کسب حمایت از افزایش حضور دیپلماتیک تشکیلات خودگردان فلسطین استفاده خواهد کرد و ممکن است توافقنامه هایی نیز با برخی طرف های دیپلماتیک امضا کند.
مبارک نیز در این دیدار نتایج تلاش های مصر را برای نزدیک کردن دیدگاه ها و مواضع طرف های فلسطینی به یکدیگر به اطلاع ابومازن می رساند.
نظر شما