دانشجویان طراحی کارآفرینانه اقتصادی دانشگاه استنفورد برای حل مشکلات محلی کشورهای فقیر دوره های کارافرینی عجیبی را می گذرانند.

مجید جویا: خیلی‌ها فکر می‌کنند فعالیت‌های دانشگاهی به حضور در کلاس‌های خسته‌کننده درسی و حل معادلات ریاضی پیچیده روی صفحات کاغذ خلاصه می‌شود، اما مجله پاپ‌ساینس در بازدیدی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های جهان، گزارشی از هیجان‌انگیزترین آزمایشگاه‌‌های آن‌ها فراهم کرده که شور و شوق در گوشه و کنار آن موج می‌زند. گزارش امروز مربوط به آزمایشگاه طراحی کارآفرینانه برای حد اعلای صرفه اقتصادی دانشگاه استنفورد است.

حرفه: کارآفرین توسعه

هدف آموزش: ساخت انکوباتورهای کم هزینه برای نوزادان زودرس در نپال

کارآفرین توسعه

دانشجویان در اینجا و پیش از رفتن به کشورهایی مانند نپال و هند و میانمار، برای تشخیص یک مشکل محلی که بتوانند راه حلی برای حل آن بیابند، در کارگاه‌هایی شرکت می‌کنند که از جوش و پلاستیک و شکل‌دهی فلزات گرفته تا خیاطی و اقتصاد را شامل می‌شود.

برای مثال، انکوباتوری را که در سال 2007 / 1386برای نوزادان زودرس طراحی شد در نظر بگیرید. در حالی که انکوباتورهای استاندارد بیمارستانی بیش از 20 هزار دلار قیمت دارند، هدف از ساخت این وسیله تولید دستگاه‌های ارزان قیمتی به قیمت تنها 25 دلار، برای 20 میلیون نوزاد زودرس و مبتلا به کمی وزن در هنگام تولد بود که در هر سال در نقاط دور افتاده متولد می‌شوند،. این انکوباتور که اکنون توسط یک شرکت به نام Embrace تولید می‌شود، شبیه یک کیسه خواب است، ولی حاوی یک کیسه بدون درز است که با موادی پر شده است که می‌تواند دمای بدن را بدون استفاده از توان برق یا اجزای متحرک کنترل کند.

شرکت دیگری به نام D. Light Design، که حاصل کار یک گروه دانشگاه استنفورد در سال 2006 / 1385بود؛ در حال جایگزینی فانوس‌های آلوده کننده کروزین، با لامپ‌های ال‌ای‌دی برای 1.6 میلیارد نفر در سراسر جهان است که به نیروی برق دسترسی ندارند.

50171

کد خبر 127256

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین