پوری‌حسینی: با الفاظ رکیک از سازمان خصوصی‌سازی یاد می‌شود

تسنیم نوشت: پوری‌حسینی با اشاره به این که این روزها بنده و سازمان خصوصی‌سازی با افترا و هجمه‌های بسیار تند و شدید مواجه هستیم، گفت: با الفاظ بسیار رکیکی از سازمان خصوصی‌سازی یاد می‌شود و نسبت‌های بد، فسادآمیز و تهمت‌های زیادی هم به ما زده می‌شود.

پوری‌حسینی در جلسه فرماندهان بسیج دستگاههای زیرمجموعه وزارت اقتصاد که در محل سازمان خصوصی سازی برگزار شد، گفت: سازمان خصوصی سازی در خرداد سال ۸۰ با تغییر نام به سازمان مالی گسترش مالکیت واحدهای تولیدی، رسالت و کار خود را آغاز کرده است و از عمر آن حدود ۱۸ سال می گذرد.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: بندهای مختلف اصل ۴۴ قانون اساسی نیز در خرداد ۸۴ و تیر ۸۵ ابلاغ و قانون اجرایی اصل ۴۴ هم در خرداد سال ۸۷ ابلاغ شد. بنابراین چون سازمان خصوصی‌سازی در خرداد ماه متولد شد و هم ابلاغ اصل ۴۴ و قانون آن در خردادماه بوده، لذا خرداد ماه خاصی برای این سازمان است.

وی با اشاره به این که این روزها بنده و سازمان خصوصی سازی با افترا و هجمه های بسیار تند و شدید مواجه است افزود: با الفاظ بسیار رکیکی از سازمان خصوصی سازی یاد می شود و نسبتهای بد، فسادآمیز و تهمتهای زیادی هم به ما زده  می شود.

وی گفت: عمده بحث مخالفان این است که چرا ارزان فروختید و اهلیت را بررسی نکردید. این موضوع از اختیارات من خارج است تنها مجری مصوبات هیات واگذاری هستم و در هیئت واگذاری حق رای نداریم.

پوری‌حسینی گفت: از همه مصوبات هیات واگذاری دفاع می کنم و همه آنها خوب، صحیح و درست است.

وی گفت: علاوه بر این بحثی را که باید هر چه زودتر در کشور عملیاتی کنیم و خیالمان را از جهت مباحث سیاسی نیز راحت کنیم اقتصاد مقاومتی است که خصوصی سازی هم بخشی از آن را در بر میگیرد.

پوری‌حسینی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یعنی این که فکر کنیم نفت نداریم، یا داریم نمی خواهیم صادر کنیم و یا نمی توانیم صادر کنیم و درآمدهای نفتی کشور صفر است، بنابراین چگونه می خواهیم کشور را اداره کنیم.

وی گفت: الان که در کشور اذیت می شویم بخاطر این است که نمی توانیم نفت را صادر کنیم و به شدت به نفت وابسته ایم. تا وقتی که این وابستگی ادامه دارد باید کجدار و مریض رفتار کنیم و متاسانه باید کشور را اینگونه اداره کنیم.

پوری‌حسینی با اشاره به این که ما مسئولین باید قدری به زحمت بیفتیم و برنامه ریزی کنیم و کشور را نجات بدهیم، گفت: این که کاری بکنیم که همه از ما راضی باشند روش خوبی برای مدیریت کلان کشور نیست و نمی شود همه را راضی نگه داریم.

وی افزود: در سازمان خصوصی سازی وقتی می رویم شرکتی را واگذار کنیم متوجه می شویم حدود ۲۰درصد نیروها مازاد هستند و زمانی هم که خصوصی سازی را در آن شرکت انجام می‌دهیم، متوجه هستیم که احتمال تعدیل نیرو وجود دارد و حواشی دیگر هم در این رابطه وجود ارد، می دانیم که نمی توانیم همه را راضی نگه داریم اما به وظایف خود عمل می کنیم و تا زمانی که بخش دولتی کوچک نشود محال است اقتصاد مقاومتی در کشور انجام شود و تحقق پیدا کند.

۲۲۶۲۲۶

کد خبر 1272627

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین