دانشجویان دانشکده معدن کلرادو در بخشی از آموزش های خود در کلاس هایی شرکت می کنند که هدف از آن، طراحی های بشردوستانه برای حل مشکلات مناطق مختلف جهان است.

مجید جویا: خیلی‌ها فکر می‌کنند فعالیت‌های دانشگاهی به حضور در کلاس‌های خسته‌کننده درسی و حل معادلات ریاضی پیچیده روی صفحات کاغذ خلاصه می‌شود، اما مجله پاپ‌ساینس در بازدیدی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های جهان، گزارشی از هیجان‌انگیزترین آزمایشگاه‌‌های آن‌ها فراهم کرده که شور و شوق در گوشه و کنار آن موج می‌زند. گزارش امروز مربوط به برنامه مهندسی بشردوستانه دانشکده معدن کلرادو است.

حرفه: مهندس جهانگرد

هدف آموزش: تولید برق برای روستاهای دورافتاده در اکوادور

دانشجویان دانشکده معدن کلرادو برای کسب مدرک این دوره، در کلاس‌هایی شرکت می‌کنند که بر حل مشکلات بشردوستانه متمرکز شده‌اند؛ برنامه‌هایی که شامل نقشه برداری زیرزمینی و سیستم‌های ارزان انرژی هم می‌شوند. این برنامه تا حدی در پاسخ به تقاضای صنعت برای مهندسینی با آگاهی‌های فرهنگی شروع شد.

در طول سال دوم تحصیل، آنها این فرصت را دارند که در پروژه‌های طراحی بشردوستانه در آن سوی دریاها یا در نزدیکی خانه (جاهایی مانند مناطق حفاظت شده آمریکا) شرکت کنند. یک پروژه تازه، راهی برای تولید برق در روستاهای دور افتاده در اکوادور با استفاده از اجزایی یافته که خود روستاییان بتوانند آنها را بسازند و یا تعمیر کنند. یک گروه دیگر یک پمپ متحرک دوچرخه در غنا ساخته تا به کشاورزان در تهیه آب برای آبیاری مزارع کمک کند.

50171

کد خبر 127478

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین