ایسنا نوشت : رئیس هیئت مدیره بانک تات، با حضور در فهرست مجمع فعالان توسعه اقتصادی ایران، وارد عرصه رقابت انتخاباتی هفتمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران شد.

به گزارش خبر آنلاین ، علی انصاری در نشستی خبری گفت: اصلاح و بهبود فضای کسب و کار از طریق اصلاح محیط قانونی و مقرراتی فعالیت‏های اقتصادی ممکن و میسر است و توسعه صنعت و معدن کشور نیازمند استراتژی بلندمدت است. ضمن این‌که توسعه صادرات غیرنفتی کشور و تهیه سیاست‏های تجاری کشور نیز نیازمند استراتژی‏های علمی منطبق با علم روز است.

او انگیزه خود را برای شرکت در پارلمان بخش خصوصی، مشارکت در فرایندهای موردنیاز توسعه اقتصادی کشور اعلام کرد و افزود: تعامل جدی با دولت برای اجرای بسته‏های حمایت از تولید و توسعه صادرات کالا و خدمات به‌ویژه در دوره اجرای هدفمندسازی یارانه ها، از جمله ماموریت‌هایی است که به صورت مستقیم متوجه فعالان اقتصاد و صنعت در بخش غیردولتی است.

رئیس هیات مدیره بانک تات گفت: ترغیب سیستم بانکی به تخصیص تسهیلات اعتباری و ارزی و ریالی ارزان قیمت و بلندمدت برای کارآفرینان و گشودن گره‏های مالی از مسیر تولید و صادرات و همچنین بخشودگی جرایم معوق بانکی فعالان بخش خصوصی، از جمله امور موردنیاز فضای امروز کسب و کار است و امیدوارم این برنامه کلان که مورد توجه مجمع فعالان توسعه اقتصاد ایران نیز هست، فرصت و امکان اجرا در محیط اقتصاد ملی را پیدا کند.

انصاری در ادامه به ضرورت همکاری اتاق با قوای مجریه و مقننه و انجام رایزنی‏های موثر با دولت و مجلس و برگزاری نشست‌های مشورتی با صاحب‏نظران حوزه‏های مختلف اشاره کرده و گفت: فعالان اقتصادی بخش خصوصی پیشنهادهای علمی و کاربردی مناسبی در این زمینه‏ها دارند و در ‏واقع جمع این برنامه‏ها می‏تواند زمینه‌ساز تحقق سند چشم‌انداز 1404 جمهوری اسلامی ایران شود.

وی به دیپلماسی اقتصادی و صنعتی به عنوان یک ضرورت فراروی بخش خصوصی نیز اشاره کرده و افزود: در محیط پویای اقتصاد بین‌الملل، دیپلماسی اقتصادی تعیین‌کننده بسیاری از قراردادها و موافقت‌نامه‌های سیاسی و منطقه‌ای است و قطعا اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران، در ترسیم اهداف و خطوط این دیپلماسی می‏تواند نقش موثر و تعیین‌کننده‏ای داشته باشد.

انصاری توسعه و تقویت همکاری اتاق بازرگانی با وزارت امور خارجه به منظور رایزنی‏های لازم با سفارتخانه‏ها و رایزنی‌های بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در سراسر دنیا به منظور توسعه همکاری‌ها و مراودات اقتصادی با کشورهای مختلف را از جمله ماموریت‏ها و برنامه‌های آتی اتاق دانست و توضیح داد: این رابطه می‏تواند در دیپلماسی اقتصادی مورد اشاره نقش ویژه‏ای ایفا کند.

او با اشاره به این‌که اتاق بازرگانی یک نهاد دانش بنیان است، اظهار کرد: افزایش بهره‏وری مدیریت و ارتقای کیفی سرمایه‏های انسانی از طریق آموزش و تربیت مدیران، کارآفرینان و کارشناسان متخصص ممکن است و هرچقدر تلاش دست اندرکاران مبتنی بر این نگرش باشد، ثمرات و فواید بیشتری را متوجه موجودیت اتاق می‌کند.

/36

کد خبر 131646

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =