جنگ برای مثنوی/ وقتی مردم برای خرید شاهکار مولانا صف می‌کشند

ایرنا نوشت: هزاران جلد کتاب ادبیات فارسی پس از مدت‌ها روز شنبه این هفته در شهر دوشنبه تاجیکستان در معرض فروش قرار گرفت که با استقبال پرشور مردم در مدت کوتاهی همه کتاب‌ها به فروش رفت.

مردم تاجیکستان روز شنبه این هفته برای خرید  «مثنوی‌معنوی‌» مولانا در دوشنبه تاجیکستان ازدحام کردند . روز شنبه  (۲۵ ژانویه) در ساختمان تئاتر اپرا و بالۀ شهر دوشنبه ۱۰هزار کتاب ادبیات کلاسیک فارسی با خط سیریلیک، ظرف دو ساعت به فروش‌ رفت. فردوس اعظم، خبرنگار و شاعر تاجیک، در توییترش ماجرا را «جنگ برای مثنوی» توصیف کرده است.

این شاعر و روزنامه‌نگار مقیم آلمان نوشت: "جنگ برای مثنوی" ، ۱۰هزار کتاب در دو ساعت در دوشنبه فروخته شد.  روز ۲۵ ژانویه، ساختمان تئاتر اپرا و باله تاجیکستان شاهد فروش بی سابقه ای از کتاب بود که به گفته  دولت صفر مدیر انتشارات "ادیب"، تاجیکستان هیچ وقت شاهد این نوع استقبال از کتاب نبوده است.

در این نمایشگاه که از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ برگزار شد، ۲۵۰ نامگوی کتاب به نمایش در آمد که بیشتر آنها آثار کلاسیک و مدرن ادبیات فارسی-تاجیکی،مانند رودکی، مولوی، سعدی، حافظ، و بدیل است.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1346707

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۸
    0 0
    عشق است مولانا همه دنیا ستایشش می کنند ولی در وطن خودش غریبه

آخرین اخبار