جزئیاتی از تلاش‌های ارتش برای مبارزه با کرونا /ویروسی که آقای نماینده را عزادار کرد /پشت پرده اصرارها برای ریاست روحانی بر ستاد مبارزه با کرونا

باشگاه خبرنگاران نوشت:فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: به زودی از خودرو های ضد عفونی کننده اماکن عمومی در صنایع شهید زرهرن استفاده خواهد شد.

 امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: با توجه به گسترش ویروس منحوس کرونا، براساس نیاز قرارگاه جهادی مبارزه با ویروس منحوس کرونا به افزایش تجهیزات ضدعفونی کننده، مهندسین توانمند صنایع شهید زرهرن توانسته اند با طراحی و تولید سه دستگاه خودروی جدید ضدعفونی کننده با بابلیت‌های مطلوب رفع آلودگی در روزهای آتی معابر و اماکن عمومی شهر را کاملا ضد عفونی خواهند کرد.

او ادامه داد: دو دستگاه از این تجهیزات بر روی خودروی سبک با قابلیت پاشش بالغ بر ۲۰ متر و یکی دیگر نیز بر روی خودروی سنگین با قابلیت ۱۵ هزار لیتر و پاشش بیش از ۳۰ متر اماکن و خیابان‌های شهری را ضد عفونی خواهد کرد.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری تاکید کرد: پروژه‌های ضد عفونی کننده با نام " رازی " در مرکز ساخت، تولید و بهینه سازی شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش در کمترین زمان ممکن طراحی و تولید شد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: ارتش از اولین روزهای شیوع ویروس کرونا با تشکیل قرارگاه جهادی مبارزه با ویروس منحوس در تمامی شهرهای کشور اقدام به ضد عفونی و رفع آلودگی معابر و خیابان‌ها را در دستور کار خود قرارداد و همچنین با در اختیار گذاشتن بیمارستاهای هاجر و خانواده نقش موثری را در کنترل و درمان بیماری کرونا داشته است.

او افزود: قرارگاه جهادی مبارزه با ویروس کرونا، بینارستان سیار ۵۰ تختخوابی را در شهر مقدس قم دایر کرد و علاوه بر درمان مواد ضد عفونی کننده را نیز به صورت رایگان در اختیار مردم شهرک پردیسان می‌گذارد.

سرتیپ حیدری با اشاره به ضد عفونی کردن معابر و اماکن عمومی شهرها خاطرنشان کرد: در تمامی شهرها موضوع ضد عفونی کردن اماکن توسط قرارگاه جنگ نوین نزاجا انجام می‌شود، همچنین چندین مرحله معابر، خیابان های شهر مقدس قم تحت عنوان عملیات حضرت علی ابن ابی طالب و اماکن عمومی و دولتی شهر مقدس قم انجام شد.

خواهر نماینده زاهدان بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت

همچنین ایلنا نوشت:

خواهر نماینده مردم زاهدان بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست دادند. 

حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در گفت‌وگویی گفت: خواهر و خواهر زداه‌ام هر دو مبتلا به کرونا بودند که متاسفانه امروز جان خود را از دست دادند.

کواکبیان: کرونا را سیاسی و حزبی نکنیم

مصطفی کواکبیان نیز درباره شیوع بیماری کرونا در کشور گفت: با شیوع بیماری کرونا تعدادی از هموطنان ما جان خود را از دست داده‌اند که این اتفاق سخت و ناگوار است به بازماندگان این جان‌باختگان تسلیت می‌گوییم.

این نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با ایلنا با اشاره به تلاش کادر درمان و پزشکی کشور در مبارزه با کرونا، بیان کرد: پزشکان، پرستاران و کادر درمان کشور امروز در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا در حال جهاد هستند و مدافع واقعی سلامت مردم محسوب می‌شوند. همچین باید از قرارگاه بهداشتی و درمانی نیروهای مسلح، بسیج و ستاد ملی مبارزه با کرونا که این روزها برای سلامتی مردم از هیچ کاری فروگذار نیستند، تشکر کنیم.

وی تاکید کرد: مردم امسال عید را در خانه‌هایشان بمانند و به توصیه‌های بهداشتی و پزشکی عمل کنند. مسافرت نروند از حضور در اجتماعات بپرهیزند چرا که قطع زنجیره انتقال عدم حضور در میان اجتماع است.

کواکبیان با بیان این‌که نباید با بیماری کرونا به‌صورت جناحی و سیاسی برخورد شود، گفت: عده‌ای به دنبال این هستند که حتماً باید ریاست ستاد را رئیس‌جمهور برعهده بگیرد؛ درحالی که معتقدم اگر دلسوز حل مشکلات مردم هستیم باید همه دست به دست هم دهیم و تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا را تبعیت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و حکومتی مانند مجلس، قوه قضاییه، نهادهای نظامی و انتظامی و عموم مردم باید از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا تبعیت کنند.

این عضو هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای مردم آن چیزی که مهم است این است که از شیوع این ویروس جلوگیری شود و به  کنترل درآید و افراد مبتلا شده بهبود پیدا کنند و کسانی که درگیر این ماجرا هستند، مورد حمایت واقع شوند.

وی با تاکید بر اینکه کار مهم و ضروری در اختیار قرار دادن لوازم بهداشتی و پزشکی است، بیان کرد: برای مردم مهم نیست که چه کسی ریاست ستاد ملی مبارزه با کرونا را برعهده دارد، اما یک عده‌ای ظاهرا قسم خوردند که بگویند ریاست را حتماً باید رئیس‌جمهور برعهده داشته باشد و نقص‌ها و مشکلاتی که وجود دارد حتما باید پای دولت نوشته شود و بخش‌های دیگر از این مسائل مبرا باشند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بله، اگر دولت در پشتیبانی کوتاهی کند حتماً باید پاسخگو باشد. اگر هدف این است که با ریاست رئیس‌جمهور تمامی امکانات بسیج شوند، خب ستاد مبارزه با کرونا که وجود دارد همه امکانات برای این ستاد بسیج شود و همه از تصمیماتش تبعیت کنیم.

وی ادامه داد : اگر قرار است  شهرها قرنطینه  شود تصمیمش بر عهده ستاد ملی مبارزه با کرونا است، اگر قرار است در ورودی و خروجی شهرها افراد مورد سنجش قرار گیرند این ستاد باید ابلاغ  کند و افراد و تمامی نهادها و مجموعه‌ها باید از تصمیماتش پیروی کنند.

کواکبیان در ادامه با اشاره به تعطیلی مجلس گفت: مسئله بعدی تعطیلی مجلس است که باید بگویم در این شرایط تعطیلی پارلمان اصلا به نفع مردم نیست.

وی ادامه داد: امروز بسیاری از کارگران و کارمندان سوال می‌کنند چرا ما باید سر کار برویم اما نمایندگان مجلس باید تعطیل باشند و این سوالی است که باید پاسخ داده شود و اگر در جواب گفته شود که ستاد ملی مبارزه با کرونا گفته است که مصلحت نیست مجلس باز باشد که ممکن است نمایندگان مجلس مبتلا شوند گفته می‌شود مگر خون نمایندگان رنگین‌تر از خون مردم است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید با کمک ابزار تکنولوژی کاری کرد که جلسات شکل بگیرد. به طور مثال دوشنبه‌ای که گذشت کمیسیون بهداشت جلسه‌ای داشت که در آن ۴۵ نفر از نمایندگان شرکت داشتند و حدود چهار ساعت در کنار هم‌ نشستند. در هیئت دولت وزرا می‌توانند با فاصله کنار هم می بنشینند و جلسه داشته باشند. اعضای ستاد مبارزه با کرونا می‌توانند جلسه داشته باشند اما مجلس فقط نمی‌تواند جلسه داشته باشد چون گفته می‌شود که احتمالا نمایندگان مبتلا می‌شوند.

کواکبیان تاکید کرد: قطعاً برگزاری جلسات مجلس می‌تواند به تصمیمات جنبه عقلانیت بیشتری دهد و بیشتر به نفع مردم باشد چراکه اگر صرفاً جنبه حکومتی پیدا کند مثل گرانی بنزین درعمل اجرای بودجه با مشکلاتی مواجه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اعتقادم بر این است که باید مجلس را برگزار کرد؛ به طور مثال در همین بحث کرونا اگر مجلس باشد دستگاه‌ها بیشتر ملزم می‌شوند تصمیمات ملی برای مبارزه با کرونا را جدی بگیرند و خود را موظف به پاسخگویی بدانند و هر کسی برای خودش جداگانه تصمیم نمی‌گیرد مثلاً بخواهد جداگانه راه بیفتد و بگوید ما می‌خواهیم دروازه شهر را ببندیم که این خودش باعث برگزاری اجتماع و انتقال ویروس می‌شود و مشکلات دیگری به وجود می‌آورد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به طور مثال اگر ستاد ملی مبارزه با کرونا بگوید هر کسی که مشکوک به این بیماری است بخواهد ورود و خروج انجام دهد ما آن را جریمه خواهیم کرد با وجود مجلس چنین تصمیماتی راحت‌تر گرفته می‌شود.

۲۷۲۱۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1364396

برچسب‌ها