۰ نفر
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۹

مدیریت بیمار

فریبرز ناطقی‌الهی
مدیریت بیمار

آشفتگی بامداد جمعه شهر تهران بار دیگر ثابت کرد ما هنوز در ارائه آموزش‌های شهروندی به آحاد جامعه برای انجام رفتارهای صحیح متناسب با شرایط بحرانی بسیار ضعف داریم.

مشکل اصلی ما در این زمینه این است که مسؤولانمان به هیچ وجه توانایی لازم را در مدیریت بحران ندارند و اغلب هنگام وقوع بحران‌ها دستپاچه عمل می‌کنند و بی‌برنامه پیش می‌روند. این مشکل هم سال‌هاست که در کشور ما وجود دارد و دهه‌هاست کارشناسان مختلف درباره لزوم ایجاد آمادگی برای مقابله با شرایط بحرانی هشدار می‌دهند.

نکته دیگر اینجاست که در دهه‌های گذشته ما در مسائل مربوط به زمین‌لرزه راه را اشتباه رفته‌ و بیشتر توجهمان را به این نکته معطوف کرده‌ایم که زلزله چیست و کدام گسل‌ها بیشتر فعال هستند. اما این مسائل هیچ ارتباطی با ضعف ما در زمینه ایجاد آمادگی لازم برای مواجهه با زلزله ندارد و ما باید بیشتر از بحث‌های تخصصی علم زلزله‌شناسی به آثاری که وقوع زمین‌لرزه می‌تواند بر جامعه ما بگذارد توجه کرده و سعی کنیم تبعات این موضوع را تقلیل دهیم.

* عضو هیات علمی پژوهشگاه زلزله‌شناسی
* منتشر شده در روزنامه جام جم | شنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۹

کد خبر 1386418

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =