پیشنهادهای ویژه برای وعده های نوروزی


داستان های زیادی در مورد پیدایش سالاد سزار وجود دارد. قوی ترین احتمال این است که این سالاد را ایتالیایی ها درست کرده اند. سزار کاردینی یک ایتالیایی که مقیم مکزیک، در سال 1920 رستورانی در مکزیکو باز کرده بود و این سالاد را سرو می کرد. به هر حال یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین سالادهای روی زمین، همین سالاد سزار است.

مواد لازم:
کاهو: 200 گرم
نان تست: 1 عدد
فیله سینه مرغ: پنج تکه کوچک
پنیر گودا: 30 گرم
سیر: دو حبه

روش تهیه
فیله مرغ را با هویج، زرد چوبه، نمک و فلفل آبپز کنید. سرد که شد به تکه های کوچک ببرید. پنیر گودا را به صورت رشته ای رنده کنید. کاهو و نان تست را هم ریز کنید. در نهایت مواد را با هم مخلوط کنید، سیر را رویش رنده کنید و سس مخصوص سزار را هم رویش بریزید.

مواد لازم برای سس سزار:
سس خردل: 30 گرم
تخم مرغ : یک عدد
نمک، فلفل سیاه و قرمز
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
سیر: یک عدد رنده شده
روغن زیتون

روش تهیه سس سزار:
مواد را داخل بلندر کاملا مخلوط کنید و در پایان روغن زیتون را به آن اضافه کنید. رنگ سس تغییر کرده و سفید می شود. این سس باید تند باشد و طعم سیر داشته باشد اما نباید بوی تند سیر بدهد.

مخلفات: سالاد سزار به تنهایی یک غذای کامل است. البته اگر خیلی شکمو نباشید! در این صورت سیب زمینی سرخ کرده هم جواب می دهد.

نوشیدنی: بهتر از ماءالشعیر، نوشیدنی به عنوان مکمل سالاد سزار وجود ندارد.

برای فردا: گرمساری ها ته چینی دارند که اگر بتوانید درست کنید، حتما مشتری ثابتش می شود

44

 

کد خبر 138902

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین