به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان سمنان زیباترین و بهترین شهر دنیا؛ شاید پیش خودتان بگویید این همه شهر در دنیا و حتی کشور خودمان که بسیار زیبا و منحصر بفرد می باشد، چرا سمنان؟ پس چگونه است که بسیاری از جوانان و حتی دانشجویان از اینکه سمنان هیچ جایی برای گردش و تفریح ندارد همیشه نالان هستند! واقعیت اینکه حرف این عزیزان در شرایط فعلی صحیح است چون سمنان را به خوبی نمی شناسند و از پتانسیل و ظرفیتهای بسیار بالای آن هیچ خبر و اطلاعاتی ندارند و در این بین کوتاهی و سهلانگاری مسئولین،به ویژه غیربومیها، به دلیل عدم شناخت کافی از سمنان باعث شدهاست تا این شهر زیبا و دیدنی ناشناخته باشد. شهری که از دل کویر آن با فاصله دو ساعت به جنگل و رودخانه و چشمههای متعدد می توان رسید، در دشت واقع شده و در کنار گردنههای زیبا و بکر نهفته است، آبگرم آن خاص است و در جنوب آن چاههای نفت خوریان در منطقهای چشمنواز که تبدیل به یکی از سایت پروازی جذاب کشور شده و در شمال یعنی مرز با مازندران اپرت را می توان لذت تماشای اقیانوسی از ابر و تفاوت دو اقلیم و پوشش گیاهی را همزمان لمس کرد و...
شهری که اگر چند دلسوز واقعی داشت میتوانست به مهمترین جاذبه توریستی و گردشگری تبدیل شود و اقتصاد آن متحول شود.
بگذریم
بعدازظهر روز دوشنبه بود که با هماهنگی ابوالفضل صیادجو رئیس روابط عمومی و مهندس ترابی رئیس واحد بیابان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان به اتفاق همکاران رسانهای با سه دستگاه ماشین آفرود بعد از عبور از روستاهای حسن آباد و دلازیان رهسپار تپههای ماسهای شوراب شدیم. یکی از مهمترین جاذبههای دیدنی عرصههای بیابانی است که نظر هر دوستدار طبیعت را به خود جلب میکند، تپههایی ماسهای هستند که حاصل حرکت باد و بازی آن با ماسههای روان است و اشکالی و مناظری بدیع را ایجاد میکند. تپههای ماسهای شوراب سمنان در ۳۵ کیلومتری جنوب این شهر و شمال رودخانه شوراب قرار دارد. محدوده این تپههای ماسهای حدود ۲ هزار هکتار بوده و حاصل فرآیند فرسایش بادی است که در بعضی از مناطق ارتفاع آن به ۶ متر نیز میرسد و شامل پهنههای ماسهای، باد کندگیها، تلماسههای نباتی، نبکا یا گلدانهای بیابانی با ارتفاع بیش از ۳ متر می باشد.
دسترسی به این منطقه که فاصله چندانی هم با "ریگ جن" افسانهای ندارد، از طریق جاده دلازیان به معدن گوگرد مقدور میباشد و با گذر از تپههای مارنی و دشت ریگی که خود نیز نمای زیبایی دارند به طول ۴۵ کیلومتر به تپه های ماسهای خواهیم رسید.
در این منطقه علاوه بر تپهها پوشش گیاهی بسیار اندکی از درختان گز، تاغ، اشنان و دیگر گیاهان شورپسند نیز دیده میشود.
البته بسیار تاکید میشود دوستدارانی که قصد دیدن این عرصه را دارند حتما احتیاطهای لازم برای سفر به بیابان مانند داشتن راهنما، آب کافی، البسه و خودرو مناسب و .... را رعایت کنند و به هیچ عنوان تنها به این منطقه سفر نکنند.
بعد از توقف حدود دو ساعت در این منطقه بکر که در کشورهای دیگر مانند امارات و قطر سالیانه از همین مناطق با برگزاری مسابقات رالی با ماشین های آفرود، سافاری و شترسواری دلار پارو میکنند، با عکسهای به یادماندنی از عکاسان دوست داشتنی خبرگزاریها به سمنان برگشتیم تا با حسرتهای فراوان از ناشناخته ماندن زیباییهای سمنان پیام آور این پتانسیلهای نهفته و بکر شهرمان باشیم.
۴۸
نظر شما