اجرای نسخه نویسی الکترونیک در مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت استان مرکزی از مردادماه

نسخه نویسی الکترونیک به عنوان یک طرح ملی ، از ابتدای مردادماه در تمامی مراکز و موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت استان اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی ؛ مدیرکل بیمه سلامت استان ۲۲ تیرماه در نشست خبری با رسانه ها با بیان این موضوع ادامه داد : این طرح در سال گذشته در سه شهرستان خمین ، محلات و شازند آغاز و به عنوان پایلوت انجام شد ؛ امسال نیز ضمن بررسی و اقدام برای رفع برخی نواقص و مشکلاتی که وجود داشت ، آموزش های لازم به همه مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت در دو بخش خصوصی و دولتی ارائه و بستر مناسب برای اجرای آن از ابتدای مردادماه فراهم شده است.

محمدرضا جیریایی مدیریت منابع و کاهش بار مراجعات غیرضروری به مراکز درمانی و داروخانه ها را از جمله مزایای اجرای این طرح عنوان کرد و افزود : تسهیل در دسترسی به خدمات و کاهش قابل توجه تردد به سازمان های بیمه گر ، کاهش تبادلات فیزیکی اسناد پزشکی و درمانی ، شفاف سازی اطلاعات بیمه شده و ثبت دقیق سوابق پزشکی و همچنین جلوگیری از مراجعه غیرضروری و تقاضاهای القایی و خودسرانه برای دریافت خدمات ، از دیگر اهداف اجرای این طرح می باشد.

وی با بیان اینکه ارائه خدمات مطلوب تر و متناسب با نیاز بیمه شدگان از اهداف مهم سازمان بیمه سلامت در زمینه دولت الکترونیک طی سال جاری است ، ادامه داد : در حال حاضر ۸۴ درصد موسسات طرف قرارداد با این سازمان به درگاه الکترونیکی ارائه خدمات متصل هستند و طرح استحقاق سنجی بیماران به منظور تسهیل در دسترسی به اطلاعات و درمان اصولی تر را اجرا می کنند.

جیریایی در ادامه صحبت های خود به اینکه حدود ۵۲ هزار سند بستری در هر ماه توسط بیمارستان ها تولید و همراه با حجم زیادی از اوراق جهت رسیدگی به سازمان بیمه سلامت ارسال می شود ، اشاره و تصریح کرد : تبادل الکترونیک اسناد بستری در بیمارستان ها و مراکز درمانی خصوصی طرف قرارداد ، طرحی است که از ابتدای مردادماه اجرا خواهد شد و نقش مهمی در کاهش هزینه ها دارد ؛ این طرح سال گذشته نیز در تمامی مراکز دولتی انجام شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی میزان بدهی این سازمان به موسسات طرف قرارداد در سال گذشته را ۴۸ میلیارد تومان که بخش عمده آن مربوط به سه ماهه پایانی سال گذشته و دانشگاه های علوم پزشکی به ویژه اراک است ، عنوان کرد و گفت : امسال حدود ۱۴ میلیارد تومان به موسسات پرداخت شده که مربوط به ماه های فروردین و اردیبهشت است ؛ امیدواریم با وجود برخی محدودیت ها در تامین منابع ، با مشکلی در عمل به تعهدات و پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد ( به ویژه بخش خصوصی) در سال جاری مواجه نشویم .
وی با اشاره به طرح ارزیابی وسع بیمه شدگان برای دریافت دفترچه بیمه سلامت و استفاده از خدمات بیان کرد : بر اساس قانون مجلس و بودجه دولت ، تمامی افرادی که به صورت رایگان بیمه شده‌اند و اعتبار دفاتر درمان آنها به اتمام رسیده ؛ بعد از یک فرصت شش ماهه بر اساس شاخص های وزارت رفاه ارزیابی وسع می‌شوند .
جیریایی اضافه کرد : افرادی که جزو سه دهک اول جامعه هستند ، مجددا و مانند گذشته می‌توانند از دفترچه رایگان استفاده کنند ، دهک چهارم باید ۵۰ درصد و دهک پنجم و بالاتر نیز هزینه کامل حق سرانه را پرداخت کنند.
وی در خصوص ارائه خدمات بیمه ای به بیماران کرونایی بستری در بیمارستان ها اظهار داشت : بر اساس پروتکل های ابلاغی وزارت بهداشت ، در مراکز دولتی و بیمارستان های طرف قرارداد ، پرداخت کامل هزینه ها در تعهد سازمان بیمه سلامت می باشد ؛ ولی مراکز خصوصی تحت پوشش این تعهد قرار ندارند و هزینه تست کرونا و سایر موارد طبق تعرفه دریافت می شود.
جیریایی با اشاره به فعالیت۲۵ دفتر پیشخوان مربوط به ارائه خدمات این سازمان در سطح استان گفت : با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور فاصله گذاری هوشمند و اجتماعی جهت جلوگیری از ازدحام جمعیت در دفاتر پیشخوان ، دفاتر بیمه شدگانی که دارای نسخه سفید و فاقد اعتبار هستند ، تمدید شده و البته تا آخرین برگه سفید هم دارای اعتبار هستند.

46

کد خبر 1409626

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار