مرتضی حیدری مجری گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم به مقایسه آزادی رسانه ها در غرب و ایران پرداخت.

 به گزارش خبرآنلاین، مرتضی حیدری در گفت وگو با هفته نامه مثلت درباره ادعای آزادی بیان در غرب با بیان اینکه ممکن است در جامعه ای آزادنه نوشتن و اظهار نظرکردن در روزنامه ها و رادیو تلویزیون خصوصی پایه های حاکمتی یک کشور به خطر بیندازد، اما در یک کشور دیگر این گونه نباشد، افزود: آنها(غربی ها) می گویند در جوامع تحت امرشان آزادی بیان وجود دارد، در ظاهر امر هم دروغ نمی گویند منتها چون پایه های حاکمیت آنها را به خظر نمی اندازد،می گویند آزاد است اما شاید یک کارمعمولی تر که حاکمیت آنها را قدری به چالش بکشد،با قاطعیت با آن برخورد کنند.

وی ادامه داد: در فرانسه اگر به آقای سارکوزی ناسزا بگویید، جرمی متوجه اش  نیست. ممکن است هیچ برخوردی با فرد نکنند. کسانی که شاهد چنین اتفاقاتی هستند، با خودشان فکر می کنند که این جامعه چقدر آزاد است اما زمانی که شما به شکل مستند به زوایای پنهان رفتارهای خیانت آمیز دست پیدا کنید به شدید ترین نحوه واکنش نشان می دهند.

مجری برنامه گفت وگوی خبری شبکه دوم سیما با اشاره به اخراج کامران نجف زاده از فرانسه، اظهار داشت:به عنوان مثال آقای نجف زاده از موزه لوور گزارش تهیه و اعلام می کند که اشیای عتیقه را از کشور های دیگر می دزدند، اگر در این گزارش به جای پرداختن به موضوع دزدی، به عدم نگهداری صحیح از اشیا در این موزه پرداخته می شد، چنین برخوردی با نجف زاده نمی شد.

حیدری معتقد است غربی ها در برخی جاها فضا را به شدت باز می گذارند که ظاهرش به شدت آزادی نشان می دهد و فضا های دیگری را که به اصطلاح برایشان «ناموسی» است، می بندند.

مجری گفت وگوی ویژه خبری شبه دوم سیما با بیان اینکه اگر کسی به سیاست های سارکوزی اعتراض داشته باشد مجوز تظاهرات در خیابان ها را دریافت می کند یا می تواند در روزنامه ها بنویسد، افزود: اعتراضات در رایو و تلویزیون، روزنامه ها و تظاهرات خیابانی به جایی بر نمی خورد اما وقتی به خطوط قرمز حاکمیتی نزدیک می شوید، دیگر کسی با شما شوخی ندارد.

 وی گفت:اگر در ایران کسی به رئیس جمهور توهین کند، متهم است اما برای آنها(غربی ها) حفظ حاکمیت مهم است.

/28 

کد خبر 141942

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین