به گزارش خبرآنلاین از سازمان منطقه آزاد اروند؛ سید علی موسوی در نشست خبری صبح امروز با اصحاب رسانه ، از اجرایی کردن جهش تولید در منطقه با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان مهم ترین محور یاد کرد و افزود: ۱۲ واحد تولیدی در قالب پروژه های ( جهش تولید در سرزمین فتح) در دست اقدام داشتیم که ۹ واحد افتتاح و ۳ واحد دیگر طی روزهای آینده به بهره برداری می رسد. ۸ واحد تولیدی دیگر هم در پنجم مهرماه سالروز شکست حصر آبادان و ایام الله بهمن ماه سال جاری به بهره برداری می رسد که به طور کلی ۲۰ واحد تولیدی، صنعتی در سالی که به نام جهش تولید مزین شده ؛ افتتاح خواهیم کرد .
وی خاطر نشان کرد : این ۲۰ واحد تولیدی برای ۷۵۰ نفر اشتغال مستقیم و ۲۲۰۰ نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد خواهد کرد؛ همچنین میزان سرمایه گذاری این واحدها ۱۳۰۰ میلیارد ریال بوده است؛ که همگی توسط بخش خصوصی انجام شده است.
این مقام مسئول ادامه داد : محور دیگر در برنامه ها و راهبردهای سرمایه گذاری منطقه ، ارز آوری وتوسعه صادارت غیر نفتی از طریق صادارت کالا و خدمات تولیدات منطقه و سایر استانهای کشور به خارج از کشور است که با افزایش ظرفیت اسمی واحدهای تولیدی، افزایش ظرفیت های لجستیک در شلمچه ، آماده سازی زیر ساختها، افزایش پست اسکله های بنادر خرمشهر و آبادان تسریع شده است .
موسوی افزود: ۲۵۰ میلیون دلار کالا و خدمات سهم صادرات تولید منطقه و بیش از یک میلیارد دلار کل صادارت از طریق منطقه بوده است .
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به سال پایانی دولت ادامه داد: ۱۵ پروژه تجاری و صنعتی با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اقدام است؛ که ۲ پروژه از این ۱۵ پروژه توسط سرمایه گذار خارجی انجام خواهد شد.این پروژه ها در بخش های تجاری، اداری، لجستیکی، صنعتی ، صنایع پایین دستی پتروشیمی، صنایع مادر ، مواد غذایی پوشاک و معدنی فرآورده های نفتی هستند .
وی یاد آور شد : میزان سرمایه گذاری از ۱۵ پروژه مذکور ۳۸۰ میلیون دلار در بخش خارجی و ۷۰ هزار میلیارد ریال در بخش داخلی خواهد بود و میزان اشتغال در نظر گرفته شده برای این پروژه ها ۲۱۶۰ نفر به صورت مستقیم و ۶۷۰۰ غیر مستقیم است.
سید علی موسوی خاطر نشان کرد: شیوه ما در خصوص اجرای این ۳ محور اصلی بهاء دادن به اشتغال بومی ،بدیل وارد کننده به تولید کننده و تبدیل تولید کننده به صادر کننده ، سوق دادن واحدهای صنعتی و تجاری به بازار سرمایه (بورس)، مشارکت با سرمایه گذاراز طریق واگذاری مجوزها و پروانه های ساخت و زمین بصورت آورده سازمان منطقه آزاد اروند به این شکل که این سازمان زمین های خود را خام فروشی نکرده و همچنین نقدینگی سرمایه گذار درگیر خرید زمین و صدور پروانه ساخت نمی شود، مشارکت شرکت توسعه سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند در تامین سرمایه در گردش و تامین مواد اولیه و ماشین آلات واحدهای تولیدی است.
48
نظر شما