تولید روزانه ۵۰۰هزار ماسک در قزوین

جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان گفت: ۳۱واحد صنعتی و کارگاهی استان در تولید ماسک فعال هستند و روزانه ۵۰۰هزار ماسک را تولید و روانه بازار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ منوچهرحبیبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: استان قزوین، ظرفیت تولید یک میلیون ماسک را در روز دارد و در صورت نیاز تمامی ظرفیت استان در این زمینه فعال می شود.
حبیبی با بیان اینکه روزانه ۵۰۰هزار ماسک در قزوین تولید می شود اضافه کرد: این ماسک‌ها به صورت سه لایه تنفسی تحت نظارت و تایید سازمان غذا و دارو تولید می‌شوند و قدرت مقابله با نفوذ کرونا را دارند.
وی بیان کرد: در حال حاضر، میزان مصرف و نیاز روزانه استان حدود ۱۵۰هزار ماسک است و امکان افزایش ظرفیت تولید تا یک میلیون ماسک در روز وجود دارد.
معاون سیاسی استاندار گفت: تولید ماسک ارزان قیمت در دستور کار واحدهای تولیدی استان قرار دارد چون اثرگذارترین شیوه مبارزه و پیشگیری از کرونا استفاده از ماسک است.

46

کد خبر 1443024

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =