کیهان نوشت:

یک موسسه آمریکایی فعال در حوزه جنگ نرم و جاسوسی هشدار داد که نرم افزارهای مقابله با سانسور برای فعالان ضدانقلاب ایران ناامن است.

موسسه فریدام هاوس (خانه آزادی) در گزارشی تصریح کرد: ابزاری که برای دور زدن سانسور اینترنتی مورد بهره برداری قرار می گیرند، برای مقابله با سانسور موثر هستند اما چنین نرم افزارهایی فاقد توانایی مقابله با پیامدهای امنیتی استفاده از آن ها هستند.

در این گزارش که با بودجه وزارت خارجه آمریکا تهیه شده، آمده است: دور زدن سانسور در اینترنت به معنای امنیت آن و ناشناس ماندن نیست.

گزارش یاد شده با تفکیک کاربران به افرادی که دنبال «خواندن خبر و اطلاعات» هستند و افرادی که اسناد و اطلاعات را مبادله می کنند و فعال اپوزیسیون هستند، یادآور شده است: دسته دوم باید بیشتر نگران امنیت خود باشند و نرم افزارهای فیلترشکن و لوازم دور زدن اینترنت، برای فعالان سیاسی که اسناد و اطلاعات مبادله می کنند، مناسب نیست.

کارن رایلی، مدیر توسعه «پروژه تور» که یک شرکت طراحی نرم افزار دور زدن اینترنت است، می گوید حتی این شرکت نیز نمی داند چه کسانی از این نرم افزارها استفاده می کنند.

یادآور می شود وزارت خارجه آمریکاسال گذشته نیز نرم افزاری موسوم به - هی استک(سوزن در انبار کاه) را برای ارتباط عناصر ضدانقلاب با محافل خارجی طراحی کرده بود که چند ماه بعد اعلام شد این نرم افزار بشدت ناامن و خطرناک است و برخی از کاربران به واسطه اعتماد به همین نرم افزار دستگیر شده اند.

/27217

کد خبر 146278

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فیلم ساز IR ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    2 0
    فکر کنم بیش از 90 % رایانه های داخل ایران فیلتر شکن دارد و علت آن این است که حتی سایت های مفید و علمی و نیز بی هیچ توجیه عقلانی فیلتر شده
  • آمونگوت IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    2 0
    كيهان بهتره بيشتر به فكر استاكس نت باشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین