۱ نفر
۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
حواشی بی‌پایان فرشید اسماعیلی

دنیای ورزش تورنتو نوشت: فرشید اسماعیلی بار با باشگاه استقلال به مشکل خورد.

فرشید اسماعیلی یکی از بازیکنانی است که در سال‌های اخیر تقریبا همواره جزو نفرات ثابت استقلال بوده و روزهای پرفراز و نشیبی را در این باشگاه گذرانده است.

او که زمانی یکی از جوانان آینده‌دار این باشگاه به حساب می‌آمد هرگز نتوانسته به سطح ثابتی برسد و در ۲ سال اخیر هم روزهای پرحاشیه‌ای را گذرانده است. او در چند مقطع و به دلایل مختلف انضباطی خبرساز شده و در همین اواخر و پیش از آغاز لیگ بیستم در کمیته انضباطی باشگاه حضور یافته بود.

جدیدترین حاشیه فرشید اسماعیلی مربوط به درگیری لفظی او و احمد مددی می‌شود که باعث شده فکری شماره هشت استقلال را کنار بگذارد. علاوه بر این‌گونه مسائل حاشیه‌ای پرتعداد، اسماعیلی در یک سال اخیر بیشتر از آن‌که در زمین حاضر باشد در کلینیک باشگاه بوده و در زمان حضور در بازی هم عملکرد جالبی نداشته است.

باید دید این هافبک بااستعداد باشگاه استقلال که در زمان استراماچونی عملکرد مطلوبی داشت چه زمانی به فرم ثابت و مطلوبی می‌رسد و تبدیل به بازیکنی می‌شود که هواداران استقلال انتظارش را دارند.

258 41

کد خبر 1464939

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین