به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ فاطمه خمسه، رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین روز سهشنبه در نشست با یک سرمایهگذار که با حضور حمیدرضا خانپور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین برگزار شد، گفت: در سه سال گذشته همواره تلاش شده تا فرایند سرمایهگذاری در بخشهای مختلف کشاورزی استان به منظور تولید و بهرهوری بیشتر تسهیل شود.
او بیان کرد: وجود بزرگترین واحد پرورش ماهیان زینتی خاورمیانه و مدرنترین دامداری گاو شیری ایران در استان قزوین نشان دهنده این مهم است که جهاد کشاورزی در راستای توسعه اقتصادی استان گامهای بزرگی برداشته است و این حمایتها همچنان ادامه دارد.
خمسه بر لزوم بررسی صلاحیت سرمایهگذاران تاکید کرد و گفت: مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی تاکنون زمینهای بسیاری را برای توسعه گردشگری و راهاندازی هتلها به سرمایهگذاران واگذار کرده است، اما نبود عزم جدی از سوی سرمایهگذار باعث شده تا اقدام قابل توجهی را شاهد نباشیم.
خانپور نیز در این نشست بر حمایت و نگاه تسهیلگرانه سازمان جهاد کشاورزی تاکید کرد و افزود: همکاری و هماهنگی با سازمان جهاد کشاورزی سبب شده تا سرمایهگذاران خوبی در بخش کشاورزی استان قزوین جذب شوند.
محسن سیفی کاشانی نیز در این نشست ضمن قدردانی از حمایتهای صورت گرفته، با بیان اینکه برای راهاندازی یک واحد تولیدی مدرن چندان به تسهیلات مالی نیاز ندارد، برای ادامه فرآیند سرمایهگذاری اعلام آمادگی کرد.
48
نظر شما