رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره): محصول فرش مددجویان کمیته امداد ثبت جهانی شد

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: به لحاظ تنوع تولید فرش، محصول فرش مددجویان کمیته امداد لوگوی احسان گرفته و ثبت جهانی شده است.

به گزارش خبرآنلاین از کرمان :  سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ظهر امروز کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کرمان که در سالن شهید مرتضوی‌زاده استانداری کرمان برگزار شد با تبریک بعثت پیامبر (ص) اظهار داشت: با همدلی و همراهی که در استان کرمان، دیار حاج قاسم دیدیم همه کارها امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به اینکه از همراهی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و نمایندگان مجلس در استان کرمان تشکر می‌کنم گفت: توانمندسازی اولویت کار کمیته امداد است و دوره‌های مهارت‌آموزی در این زمینه برگزار می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه کمیته امداد از حوزه حمایت عبور کرده و وارد حوزه توانمندسازی شده است افزود: از سالمندان و افرادی که به هیچ وجه توان کار کردن ندارند حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه در استان کرمان از تعهد اشتغال خود جلوتر هستیم و در سال جاری تاکنون برای ۱۰ هزار و ۳۳۵ نفر اشتغال ایجاد شده است ادامه داد: امروز جشن خودکفایی ۵ هزار و ۵۰۰ مددجوی تحت پوشش کمیته امداد استان کرمان برگزار شد.

بختیاری با بیان اینکه ایجاد اشتغال خرد با منابع کم قابل امکان است و باعث ایجاد شادابی و امید بین مردم در روستاها می‌شود گفت: اشتغال خانگی مشکل اقتصاد و اشتغال بسیاری از کشورهای دنیا را برطرف کرده است.

وی با اشاره به اینکه توانایی‌های زیادی در بین افراد مددجوی تحت پوشش کمیته امداد در کشور و استان کرمان وجود دارد افزود: فرش کرمان، یک فرش با کیفیت است و سه ماه پیش به لحاظ تنوع تولید فرش مددجویان کمیته امداد این فرش ثبت جهانی شده و محصول فرش مددجویان کمیته امداد لوگوی احسان گرفته و ثبت جهانی شده است.

48 

کد مطلب 1494466

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =