چگونه کمبود ویتامین «امگا ۳» را جبران کنیم؟

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اسیدهای چرب امگا ۳ ماده‌ای بسیار ضروری برای سلامتی است که از راه‌های مختلف می‌توان آن را تامین کرد.

«آلپینا کمیساروا»، متخصص تغذیه و غدد درون ریز روس از نحوه جبران کمبود اسید «امگا ۳» با کمترین هزینه می‌گوید.

کمیساروا توضیح می‌دهد که این ویتامین را می‌توان از طریق برخی مواد غذایی که ارزان‌تر از بقیه هستند، جبران کرد.

وی تأکید کرد که اسیدهای چرب به مقدار زیادی در آجیل، دانه‌های کتان و روغن‌های گیاهی یافت می‌شوند.

این کارشناس تغذیه می‌گوید: اسیدهای چرب امگا ۳ فقط در ماهی‌های قرمز گران قیمت وجود ندارد، بلکه در انواع مختلفی مانند ماهی خال مخالی و شاه ماهی نیز یافت می‌شود. وی همچنین خواستار توجه به ماهی ساردین و آنچو نیز در رژیم غذایی شد.

پیش از این پزشکان گفته بودند علائمی مانند تحریک و خشکی پوست، افسردگی، خشکی چشم، درد مفاصل و مشکلات مو می‌تواند نشانه کمبود اسیدهای چرب اشباع نشده امگا ۳ در بدن باشد.

۴۷۲۳۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1499778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =