به گزارش خبرآنلاین لرستان،علیرضا نخعی گفت: به هیچ عنوان اجازه نمیدهیم کرونا باعث شکاف و یا خدای نکرده انقطاع تحصیلی حتی برای یک دانش آموز شود و در این زمینه مسئولیت مدیران مدارس و متولیان دستگاه تعلیم و تربیت بسیار حساس و سنگین می باشد.
علیرضا نخعی در جلسه مجازی با مدیران مدارس در استان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان لازمه تربیت را خودسازی دانست و گفت: روزه به ما قدرت میبخشد و تمرین و ممارستی برای قوی شدن است تا با این فریضه ناب الهی بهتر بتوانیم زمینه خودسازی خود را فراهم کنیم .
وی روزه را یک برنامه مهم تربیتی خواند که بایستی این فرهنگ را در جامعه ساری و جاری کرد و ادامه داد: این خودسازی باعث گذشت، خویشتن داری و فداکاری می شود که در ایام کرونا که سختیها بر بخشی از مردم بیشتر شده است میتواند کارساز و کارگشا باشد که نمونه این فداکاری را معلمان شریفمان با تهیه گوشی هوشمند برای دانش اموزان، دست گیری از خانوادههای نیازمند، حضور در منزل دانشآموزان و.... به زیبایی انجام دادند.
نخعی در ادامه با اشاره به موج چهارم کرونا و بخشنامه ممنوعیت آموزش حضوری در مدارس استان تا اطلاع ثانوی گفت: این بخشنامه به معنای تعطیلی مدارس نیست بلکه آموزش در این مدت تنها به صورت غیر حضوری و با نظارت و رصد کامل آموزش توسط مدیران مدارس( حضور یک سوم کادر اجرایی در مدارس) اجرا می شود.
وی بر تقویت نظارت ها تاکید کرد و گفت مدیران مدارس حداقل هفته ای یک بار با ارتباط با دانش آموز و خانواده دانش اموزان بر امر آموزش و همچنین مسائل پرورشی آنان نظارت داشته باشند و اعتقاد داریم در این زیست بوم جدید مدیران مدارس نجات بخش هستند و اگر توفیقی نیز در آموزش غیرحضوری و همچنین اجرای برنامههای پرورشی حاصل شده، به برکت این تلاش و خلاقیت مدیران مدارس می باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به برنامه روابط عمومی های شهرستان ها و مناطق لرستان در معرفی جلوه های ناب معلمی در ایام کرونا از مدیران مدارس خواست که شناسایی و تشویق معلمان فداکار را تنها محدود به حوزه ستادی هر شهرستان و منطقه نبینند و آنان نیز به زعم خود نسبت به معرفی و تشویق معلمان کارآمد، خلاق و فداکار در جامعه تلاش کنند.
علیرضا نخعی در پایان از برنامه مهم و فراگیر وزارت آموزش و پرورش در رابطه با توسعه شایستگیهای حرفهای کارکنان خبر داد و گفت: دستگاه تعلیم و تربیت یک سازمان یادگیرنده است و در این خصوص از ۱۵ فروردین طرح توسعه صلاحیت های حرفهای آغاز شده و این طرح توسعه و سنجش صلاحیت ها که کاملاً با رتبه بندی معلمان نیز مرتبط است در ادامه ارزیابی و رصد میشود و انتظار میرود فرهنگیان شایسته استان در آزمونهای پیشبینی شده در آینده نزدیک حضور و مشارکت داشته باشند تا با ارتقای صلاحیتها و به روزرسانی مهارت های خود در عرصه خطیر به تعلیم و تربیت بیش از پیش موفق و کارآمد ظاهرشوند .
46
نظر شما