به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قاضی زاده هاشمی درباره درباره احیاء شوراهای عالی گفت:
ما در این جمع نباید برای جلب توجه هر حرفی را بزنیم ما برای خودنمایی اینجا نیستیم نباید در زمان انتخابات، یاد زنان و کولبران و مستضعفان و غیره بیفیتم آنها الان با شنیدن این سخنان می گویند یادمان است که در دوره های قبل هم این سخنان را گفتید.
دیدیم که در جمع کاندیداها، نرخ بانوان در کابینه کمکم دارد بالا میرود و میخواهند برخی اعضای کابینه را خانمها بگذارند، اگر اینطور است من میگویم همه کابینه ام را از زنان می گذارم تا دستی بالاتر از نباشد. (خنده) .
قطعا برای بیننده محل سوال است که چرا اینگونه شعار میدهیم؟ برای زنان موضوع شایستهسالاری هم مهم است و دیگری هستند رئیس ستاد بنده خانم و مادر سه فرزند است، یعنی میخواهم بگویم مادرها هم میتوانند فعالیت سیاسی و اجتماعی داشته باشند اما همان زنان هم از ما شایسته سالاری میخواهند.
وقتی قرار است کاری بنا گذاشته شود و به قدری بانوی شایسته داریم که واقعا نمیتوان تمام کابینه را از بانوان گذاشت اما از اقوام و مذاهب اهل سنت هم میگوییم که استفاده خواهد شد. اگر راست می گوییم وضعیت بیکاری در کشور مرزهای ما در کشور بالاترین نرخ بیکاری را دارند را مورد توجه قرار دهیم.
چون بحث کولبران شد مرزهای ما بیشترین نرخ بیکاری را دارند باید مشکلات آنها را حل و فصل کنیم. همه این جمع مسئواین داشتند و این گونه نبود که تاکنون بدون مسئولیت بوده باشند . کولبران ما بین نان و جان، نان را انتخاب کردهاند. اگر راست میگوییم جای شعار اینها را حل کنیم.
یکی از مشکلاتی که ما داریم این است که فرهنگ کشور مسئول ندارد اقتصاد، سلامت و حوزه اجتماعی هم متولی ندارد.
طرحی ارائه کرده ایم که در آن دبیر هر شورای عالی معاون رئیس جمهور و مسئول فرماندهی همان حوزه است.
یکی از مشکلاتی که دولتها داشتند این است که اقتصاد کشور مسئول نداشت، اکنون فرهنگی کشور هم متولی مسئول ندارد اکنون نهاد مردمی اجتماعی و مدنی و معنوی داریم که در حوزههای مختلف هم همین است، بخش سلامت هم تعداد متولی دارد بنابراین رئیس شورا هم بالاتر از رئیسجمهور است. درست است که رئیس جمهور رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی است اما حق وتو ندارد و سایر شوراها هم همین گونه است و مجری مصوبات است و مسیر مصوبات رئیس جمهور و فرمانده همان حوزه است.
27219
نظر شما