برگزاری ویژه برنامه های سال نو تبری در فضای مجازی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از برگزاری ویژه برنامه های جشن سال نو تبری (۱۵۳۳) در فضای مجازی ، با توجه به وضعیت قرمز کرونایی در استان خبر داد .

به گزارش خبرآنلاین از مازندران؛ عباس زارع اظهار داشت؛ همزمان با دوم مرداد ، اول فردینه ماه ، سرآغاز سال نو تبری (۱۵۳۳) قرار بود تا ویژه برنامه های متنوع فرهنگی و هنری ،  شامل شعرخوانی,امیری خوانی ،نور افشانی,اجرای موسیقی محلی وسخنرانی پژوهشی در خصوص تاریخ و فرهنگ مازندران همچنین ؛ یادبود ۴تن از فعالان فقید فرهنگ بومی مازندران؛ زنده نامان فرهود جلالی کندلوسی,رحمت الله حسن پور,قاسمعلی ایرانمنش وابوالحسن خوشرو در سراسر استان همچنین در  خانه تاریخی کلبادی ساری با حضور اهالی فرهنگ و هنر و عموم مردم برگزار شود که  باتوجه به وضعیت کرونایی در استان مازندران و تبعیت از دستورالعمل ستاد کرونا ، این برنامه ها با شکل متفاوت و در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برگزار خواهد شد. 
دبیر شورای اطلاع رسانی مازندران  با  بیان این که ؛ وضعیت شیوع کرونا در استان نگران کننده است گفت : امیدواریم تا همه ما با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی بتوانیم از این مرحله سخت عبور کرده و کرونا را شکست دهیم.

46

کد خبر 1536987

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =