فارس گزارش داد:

روزنامه واشتنگتن پست فهرستی از ۱۵ کتاب پرفروش در حوزه‌های سیاسی و علوم اجتماعی را با معرفی کتاب «شناخته و ناشناخته» به قلم «رونالد رامسفد» و «امتیاز تصمیم» به قلم «جورج دبیلو بوش» به خوانندگان خود معرفی کرد.

به گزارش سایت روزنامه واشتنگتن، در این فهرست از ۱۵ عنوان کتاب یاد شده است که در دو هفته گذشته در صدر پرفروش‌ترین آثار ارائه شده در حوزه سیاست و علوم اجتماعی قرار گرفته‌اند. درصد این فهرست کتاب «چگونه لیبرال‌ها آمریکا را به خطر اندختند» به قلم «آن کول‌تر» قرار دارد. «کوتلرم نویسنده و مقاله‌نویس روزنامه نیویورک تایمز» دراین اثر به انتقاد از سلوک و منش لیبرال‌ها پرداخته و دلایل خود را در فصل‌های این کتاب به صورت مکتوب به خوانندگان ارائه می‌دهد. در جایگاه دوم این فهرست کتاب «در چین» جای گرفته است. این اثر به قلم «هنری کسینجر» و با همکاری نشر پنگوئن پرس منتشر و روانه بازار کتاب شده است. «کسینجر» در این اثر یافته‌هایش را از دو دهه زندگی در شهر پکن با مخاطبانش در میان می‌گذارد.

«خاطرات نخبگان و تک تیراندازان دریایی» به قلم مشترک «هوارد وازدین» و «استفان تمپلین» قلمی شده و با همکاری نشر «سنت مارتین» منتشر و روانه بازار کتاب شده است.
در جایگاه چهارم این فهرست نام «گرچن مورگنسون» دیده می‌شود، وی در این فهرست با کتاب «بی‌پروا در خطر» حاضر شده است. این نویسنده در کتابش درباره فسادهای اقتصادی در آمریکا و جاه طلبی و فساد مالی برخی از مسئولین این کشور ارائه شده است.

«چگونه یک مرد آماده حرکت می‌شود» نوشته «دارل هاموند» و «اسرار دانش» نوشته «دیوید ممت» از جمله دیگر آثاری است که در این فهرست جای گرفته است. «دیوید ممت» در این اثر به مطالعه حملات انتحاری در اورشلیم پرداخته و مستندات جالبی را دراین اثر به مخاطبان خود ارائه می‌دهد.

علاوه براین آثار کتاب‌های «منطقه ۵۱» و «شناخته و ناشناخته» به ترتیب به قلم «آنی جاکوبسون» و «دونالد رامسفلد» دیده می‌شود. «جاکوبسون» در این اثر به تاریخچه بدون سانسور پایگاه‌های نظامی و مخفی آمریکا در جهان می‌پردازد. «امتیاز تصمیم» به قلم «جورش دبیلو بوش» و «مردان سراب» نوشته «مارک پیکینگتون» از دیگر آثار پرفروش در حوزه سیاست و کتاب‌های اجتماعی در آمریکا است.


6060

کد خبر 158365

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =