بخشی از برنامه این هفته «هفت» به نقد و بررسی حضور تصویر بازیگران روی جلد مجلات و خصوصا مجلات زرد اختصاص داشت.

به گزارش خبرآنلاین، مهمانان این بخش برنامه، امین تارخ از بازیگران پیشکسوت و پوریا پورسرخ از چهره​های جوان در عرصه بازیگری بودند.

جیرانی این بخش را با سوالی از امین تارخ در مورد چاپ تصویرش در دهه 60 و روی جلد «مجله فیلم» آغاز کرد، که امین تارخ گفت آن تصویر روی جلد مجله «گزارش فیلم» چاپ شده بود.

جیرانی که علاوه برکارگردانی در حوزه مطبوعات هم فعالیت کرده​است، با نظر تارخ مخالفت کرد و گفت« زمانی که عکس تو روی جلد «مجله فیلم» کار شد، هنوز مجله «گزارش فیلم» منتشر نمی​شد.»

تارخ هم گفت که دقیقا یادش هست که تصویرش روی جلد مجله «گزارش فیلم» منتشر شده و حاضر است جلو بیننده​ها با جیرانی روی این موضوع شرط ببندد.

جیرانی هم موافقت کرد اما تا آخر برنامه هم معلوم نشد که بالاخره این عکس روی جلد کدام مجله منتشر شده​است.

5757

کد خبر 159208

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • منصور IR ۰۴:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    0 0
    گزارش فیلم در دهه 60 وجود نداشت و تنها مجله سینمائی اون زمان و البته الان مجله فیلم بود. گزارش اواخز دهه 60 و دهه 70 شروع به فعالیت کرد
  • بدون نام IR ۰۷:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    0 0
    رو جلد مجله فیلم بود. !
  • سارا IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    0 2
    حرف جیرانی درست بود اون مجله رو ما داریم