سند تحول بنیادین چراغ راه برون رفت از چالش های نظام آموزش و پرورش کشور است

مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین چراغ راه برون رفت از چالش های نظام آموزش و پرورش کشور است.

به گزارش خبرانلاین از مازندران، مصطفی عطاران امروز در آیین تکریم و معار فه مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در باشگاه فرهنگیان شهرستان ساری با بیان اینکه امروز آموزش و پرورش نیاز به تحول اساسی دارد، گفت: تحول در آموزش و پرورش امکان‌پذیر نیست مگر اینکه در چهار رکن منابع انسانی، برنامه ریزی درسی، سنجش و ارزیابی و بخش مادی تحول ایجاد شود، همچنین میتوان اشاره کرد که سند تحول بنیادین چراغ راه برون رفت از چالش های نظام آموزش و پرورش کشور است.

رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به نقش ارزشمند معلمان و فرهنگیان در جامعه، بر رفع مشکلات آن‌ها تاکید کرد و افزود: همه افرادی که موجب پیشرفت و توسعه کشور بودند از پرورش یافتگان معلمان هستند.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی آموزش و پرورش انسان سازی می ‌باشد، خاطرنشان کرد: تعلیم و تربیت از سیاست‌های بنیادین اسلام و از اهداف زیربنایی بعثت رسول خدا(ص) است و پیامبراسلام(ص) تربیت را از خویش و خویشاوندانش آغاز کرد و به تعلیم و آموزش نیز از اولین روزهای هجرت همت گمارد که این، خود نشانگر اهمیت آن دو مقوله دینی و قرآنی است.

عطاران در ادامه ضمن تقدیر از زحمات مصطفی عابدی در دوره مسئولیت خود به کمالی مدیرکل جدید آموزش و پرورش تبریک گفت و افزود: حسین کمالی چهره‌ آشنای آموزش و پرورش استان بوده و دارای تجربه و دانش مدیریتی در حوزه‌های مختلف مدیریت است.

آیین تکریم از مصطفی عابدی و معارفه حسین کمالی به‌عنوان سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران؛ صبح امروز سه شنبه ۱۴ تیرماه در سالن کنفرانس باشگاه فرهنگیان مرکز استان برگزار شد.

کد خبر 1648192

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

آخرین اخبار