۰ نفر
۱۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۶

فارس گزارش داد:

یک نویسنده و خبرنگار طرح شکایتی را در قالب یک نامه از کانون اندیشه جوان در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است.

مجتبی حبیبی طرح شکایتی را در قالب یک نامه از محمد سرشار و همکارانش در کانون اندیشه جوان در اختیار خبرگزاری قرار داده است. این شکایت نامه که به یک قرارداد انتشار کتاب برمی‌گردد به شرح زیر است:

«اینجانب مجتبی حبیبی متولد 1339 نویسنده و خبرنگار هستم. در تاریخ 1387.08.12 پرینت و CD دو کتاب «سینما و صهیونیسم» و «صهیونیسم در ادبیات جهان» را به آقای محمد سرشار، رییس کانون اندیشه جوان وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با مدیریت آقای علی اکبر رشاد تحویل دادم.
بنا به اصرار آنها (محمد سرشار و همکارانش - ایران‌منش- فیاضی و جمالی‌فر) من کتاب آماده به چاپ «سینمای بعد از انقلاب (بودن یا نبودن) را از مرکز اسناد انقلاب اسلامی با سماجت و اصرار گرفتم و به جمع آقایان سرشار و ... دادم در نتیجه 1389.06.28 قراردادی بین من و آقایان فیاضی و جمالی‌فرد در محل ساختمان مرکزی کانون ابتدای خیابان جمال زاده شمالی کتاب پنج نسخه امضا شد و قرار شد ایشان بعد از تکمیل کردن امضاها سه نسخه از سه قرارداد را برای من ارسال کنند.

همچنین قرار شد چند موردی را که ایشان می‌خواهند در کتاب‌ها لحاظ بشود در دو هفته اول زمان قرارداد تحویل بدهند. به رغم پیگیری‌های من آنها با خونسردی زمان را سپری کردند و به هنگام سررسید قرارداد 1389.11.28 تعویض شده و به جای آنها افراد دیگری مسوولیت‌دار شدند. پی‌گیری‌ها به جایی نرسید و نماینده آقای رشاد «علی خانی» و سپس «عباس زاده» کوشیدند به من القاء کنند که چون نسخه‌ای از قراردادها را ندارم از تعقیب قراردادها بگذرم. در حالی که «گواهی تألیف» به خوبی همه‌ موارد را تشریح می‌کند. ضمن این که فاکس‌های من به آقای رشاد موجود می‌باشد. اگر آقای رشاد با محمد سرشار و همکاران ضرر و زیان زمان سوخته‌ مرا جبران کنند که به طور طبیعی مصالحه خواهد شد وگرنه من که خبرنگار هستم موضوع را تا انتها تعقیب خواهم کرد.»

گفتنی است خبرگزاری آماده دریافت پاسخ کانون اندیشه جوان در خصوص این شکایت می‌باشد.
6060

کد خبر 166156

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین