۱۲ هزار نفر در آذربایجان‌غربی در فرآوری صنایع غذایی اشتغال دارند

مدیرکل صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان‌غربی در خصوص وضعیت صنایع غذایی استان گفت: هم اکنون ۳۰۰ واحد صنایع غذایی دارای پروانه بهره برداری معتبر و ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای ۱۲ هزار نفر در بیشتر زمینه های فرآوری صنایع غذایی در استان فعال است.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، عبدالحمید سرتیپی در همایش بزرگداشت روز جهانی غذا و تجلیل از فعالان عرصه تولید فرآورده‌های غذایی گفت: آذربایجان‌غربی با دارا بودن ۳۰۰ واحد صنایع غذایی دارای پروانه بهره برداری معتبر و ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای ۱۲ هزار نفر در بیشتر زمینه های فرآوری صنایع غذایی در رتبه های برتر کشور قرار دارد.

وی افزود: صنایع غذایی موجود در استان از نظر تولید بسیار متنوع بوده و شامل صنایع تبدیلی کشاورزی اعم از کنسانتره، آبمیوه و پوره، کنسرو، رب گوجه فرنگی، بسته بندی خشکبار، عرقیات و اسانس، بسته بندی‌های گوشت و مرغ و کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور و فرآورده های گوشتی(سوسیس و کالباس)، کارخانجات آرد، لبنیات، کارخانجات شکر از چغندر قند و واحدهای قندریزی، شیرینی، کیک و شکلات و .... میباشد.

سرتیپی تصریح کرد: استان آذربایجان‌غربی به دلیل پتانسیل کشاورزی در برخی از صنایع تبدیلی دارای رتبه در کشور می‌باشد به طوریکه این استان با وجود ۱۹ واحد کنسانتره میوه با ظرفیت ۱۰۹ هزار تن رتبه یک کشوری از نطر تعداد و ظرفیت را دارا است، همچنین با ۲۷ واحد پوره میوه با ظرفیت ۷۷ هزار تن از نظر تعداد و تولید در رتبه یک، در زمینه تولید قند از شکر توسط ۷۰ واحد تولیدی با ظرفیت ۴۸۰ هزار تن رتبه یک، در صنعت آبمیوه توسط ۳۳ واحد با مجموع ظرفیت ۲۸۲ هزار تن رتبه ۲ کشور، در تولید شکر از چغندر قند توسط ۵ واحد صنعتی با ظرفیت ۳۳۵ هزار تن رتبه ۲ کشور، در تولید رب گوجه فرنگی توسط ۳۰ واحد صنعتی با ظرفیت ۷۲ هزار تن رتبه سوم و در تولید آرد توسط ۱۸ واحد آرد سازی با ظرفیت نزدیک به یک میلیون تن در سال رتبه ۴ کشوری را دارا می باشد.

46

کد خبر 1684249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =