مهدی کلهر، مشاور سابق رییس جمهور در گفتگوی اخیرش با ویژه نامه خاتون روزنامه ایران نکات قابل تاملی را مطرح کرده است که با وجود جنجالهای فراوان، رسانهای نشد. گزیدهای از حرفهای کلهر در این ویژه نامه جنجالی به شرح زیر است:
- من یک مساله را گفتم، مرا مسخره کردند، گفتم چرا فکر میکنید اگر زن سوار دوچرخه شود، حرام است؟ در صورتی که همین الان ترک موتور مینشیند و زنان ما الاغ سوار میشوند و هیچ اشکالی ندارد. من این موضوع را در مورد ترافیک گفتم. گفتم اگر همه کارمندان شما سوار اتوبوس شوند باز هم ترافیک از بین نمیرود. امروزه خانمها مجبورند ماشین داشته باشند. چرا شما مثل چین یک سهچرخه زنبیل دار درست نمیکنید که خانم خریدش را با سه چرخه انجام دهد. چرا با موتور به محل کار نرود؟
گزارش کامل و اظهارات قابل تامل کلهر درباره وزیر فرهنگ، چادر مشکی، شب مناظره با نماینده هاشمی رفسنجانی و نگاه فرهنگی دکتر احمدینژاد را اینجــــــــا بخوانید.
1760






نظر شما