احتیاط کنید؛ این مواد غذایی باعث افزایش التهاب در بدن می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یک متخصص تغذیه گفت: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان زمینه التهاب در بدن را افزایش می‌دهد.

گلاله اصغری، متخصص تغذیه از روغن کلزا و گردو به عنوان منبع گیاهی غنی از امگا ۳ نام برد و گفت: امگا ۳ ضد التهاب است و بلوک آبشار التهابی در بدن، از جمله وظایف امگا ۳ است.

اصغری بیان کرد: اسید چرب امگا ۶، در روغن ذرت و روغن آفتابگردان وجود دارد که زمینه التهاب در بدن را افزایش می‌دهد. بر هم خوردن تعادل بین امگا ۳ و امگا ۶، باعث ایجاد التهاب در بدن می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پروبیوتیک‌ها منابع غذایی فرا ویژه‌ای هستند که با اثری که بر فلور طبیعی روده دارند، تولید آن‌ها را افزایش می‌دهند و باعث افزایش سلامت دستگاه گوارش و همچنین افزایش مقاومت به انسولین، جلوگیری از افزایش چربی‌های خون، جلوگیری از سندروم متابولیک، چاقی و… می‌شوند.

او ادامه داد: پروبیوتیک‌ها در جلوگیری از عفونت‌های تنفسی هم نقش دارند؛ هر چه تعداد باکتری‌های مفید و مثبت افزایش یابد، اثرات مثبت آن‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

اصغری گفت: حبوبات و لبنیات با چربی‌های تخمیر پذیر، زمینه مساعدی را برای افزایش باکتری‌های روده و در نتیجه تولید پروبیوتیک‌ها فراهم می‌کنند.

وی تاکید کرد: سیر و پیاز با داشتن ماده‌ای به نام آلیسین مقاومت بدن را در قبال ویروس‌ها و قارچ‌ها افزایش می‌دهند. توصیه می‌شود به اشکال مختلف از این دو ماده غذایی در غذای روزانه استفاده شود.

احتیاط کنید؛ این مواد غذایی باعث افزایش التهاب در بدن می‌شود

بیشتر بخوانید:

این گیاه بهترین دارو برای ورم روده و التهاب کلیه

نوشیدنی که فشارخون را افزایش می‌دهد

۲۳۳۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1692048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =