فعال سازی ظرفیتهای مردمی در رفع محرومیت های آموزشی لرستان

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر ‌ گفت: با جریان سازی اجتماعی باید در جهت رفع محرومیت آموزشی اقدام نمود.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،رضا عزتی با اشاره به سخنی از رسول اکرم(ص) که عدالت به سود همگان است اظهار داشت: تحقق عدالت از اهداف عالیه و اصول دین اسلام و همچنین نظام تعلیم و تربیت است.

مسئول دستگاه تعلیم و تربیت در لرستان تصریح کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند چشم‌انداز؛ تربیت، عدالت و نصیب برابر آموزشی از ساحت های مهم آن است و مقام معظم رهبری مدظله العالی نیز تأکید فراوانی بر این امر دارد.

عزتی بیان داشت: کارگروه های تخصصی در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر مشغول کار هستند که جهت تأمین و توزیع لوازم التحریر، پوشاک، مربی و نیروی انسانی، تجهیز مدارس و سالن های ورزشی و سایر موارد در محله ها و مناطق کم برخوردار فعالیت دارند.

وی افزود: فعال سازی ظرفیت های مردمی، خیرین و سازمان های مردم نهاد و غیردولتی در رفع محرومیت هایی نظیر ۵۷۰۰ دانش‌آموزی که در کانکس تحصیل می‌کنند و ۱۰۰ آموزشگاه سنگی و کپری بسیار ضروری است.

گفتنی است که اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل فنی و حرفه‌ای، اداره کل ورزش و جوانان، بسیج دانش آموزی، کمیته امداد خمینی(ره) و سایر سازمان ها و نهادها اعضای قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر هستند.

48

کد خبر 1704170

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار