به گزارش خبرآنلاین لرستان ،رضا عزتی با اشاره به سخنی از رسول اکرم(ص) که عدالت به سود همگان است اظهار داشت: تحقق عدالت از اهداف عالیه و اصول دین اسلام و همچنین نظام تعلیم و تربیت است.
مسئول دستگاه تعلیم و تربیت در لرستان تصریح کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند چشمانداز؛ تربیت، عدالت و نصیب برابر آموزشی از ساحت های مهم آن است و مقام معظم رهبری مدظله العالی نیز تأکید فراوانی بر این امر دارد.
عزتی بیان داشت: کارگروه های تخصصی در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر مشغول کار هستند که جهت تأمین و توزیع لوازم التحریر، پوشاک، مربی و نیروی انسانی، تجهیز مدارس و سالن های ورزشی و سایر موارد در محله ها و مناطق کم برخوردار فعالیت دارند.
وی افزود: فعال سازی ظرفیت های مردمی، خیرین و سازمان های مردم نهاد و غیردولتی در رفع محرومیت هایی نظیر ۵۷۰۰ دانشآموزی که در کانکس تحصیل میکنند و ۱۰۰ آموزشگاه سنگی و کپری بسیار ضروری است.
گفتنی است که اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل فنی و حرفهای، اداره کل ورزش و جوانان، بسیج دانش آموزی، کمیته امداد خمینی(ره) و سایر سازمان ها و نهادها اعضای قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر هستند.
48
نظر شما