پشت پرده ساخت بوگاتی در افغانستان / عکس

مادا ۹ نه یک خودروی معمولی، بلکه اولین ماشین اسپرت ساخت افغانستان است که جوانی به نام محمدرضا احمدی به همراه همکاران و دوستان خود طراحی و ساخت آن را بر عهده دارند.

به غیر از موتور، سایر بخش‌های این خودرو در داخل افغانستان طراحی و تولید شده‌است.

همانند بسیاری از سوپراسپرت‌های مطرح در جهان، موتور مادا ۹ نیز در قسمت وسط جاسازی شده که طبق گزارش‌های قبلی، متعلق به یک دستگاه تویوتا کرولای مدل ۲۰۰۳ است.

بیشتر بخوانید: 

این موتور ۱۳۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند که به واسطه گیربکس ۵ سرعته به محور عقب وارد می‌شود. البته مشخصات فنی موتور هنوز به طور قطعی اعلام نشده‌است و در صورت تولید انبوه، امکان نصب موتورهای قوی تر نیز وجود خواهد داشت.

پشت پرده بوگاتی افغانستان که در حکومت طالبان رونمایی شد / عکس

نخستین سوپر اسپرت افغانستانی بر پایه یک شاسی سه بعدی (فضایی) ساخته شده و سیستم تعلیق آن در قسمت عقب شبیه جناغی دوبل است. بنابراین می‌توان گفت که به عنوان یک خودرو کارگاهی و کانسپت اولیه، این خودرو از حداقل های لازم برای رسیدن به تولید انبوه برخوردار است.

برای بیشتر دانستن درباره زیر و بم این پروژه می‌توانید «سرنوشت نخستین خودرو ساخته شده زیر سایه طالبان چه خواهد شد؟» را بخوانید.

۵۸۵۸

کد خبر 1715500

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین