محمد خوشچهره در مصاحبه مشروحی که با خبرآنلاین داشت، گفت: تلاشهای پس از انقلاب و بویژه پس از جنگ صورت گرفت تا با افراط در جمهوریت، «اسلامیت» نظام را از بین ببرند و تحت عنوان مطلق کردن مردم سالاری و استفاده ابزاری از آن به نفی اسلامیت پرداختند. جریانات انحرافی زیادی را شاهد بودیم، جریانات انحرافی سیاسی که با افشاگریهای امام(ره) به حاشیه رانده شدند که بعدها نیز تجدید سازمان نمودند.
وی افزود: در مقابل افراط در اسلامیت هم بوجود آمد که با نگاه تحجرانگیز اسلامی به «جمهوریت» مینگریست و امام (ره) به کرات به این طیف عتاب نموده و هجمه داشتند. آنها با تفسیرهای انحرافی خاص خودشان از اسلام و با مطلق کردن «اسلامیت» سعی بر نفی اراده و جایگاه مردم داشتند و حتی به جایی رسیدند که صراحتا برای رای مردم ارزش قائل نشدند و با روشهایی که «هدف وسیله را توجیه می کند» به سمت تحمیل شرایطشان بر آرای مردم در انتخابات پیش رفتند.
به گفته وی، امروزه رگهای از این جریان تحجر را تحت عنوان «جریان انحرافی» میبینیم که ماهیتی خودکامه و ماکیاولیستی با پوشش مذهبی و انقلابی داشته و با منطق هدف وسیله را توجیه میکند و با نگاههای افراطی میکوشیدند تا جامعه مطلوب خود را از طریق رذائل اخلاقی ایجاد کنند.
متن کامل مصاحبه وی با خبرآنلاین را اینجا بخوانید.
/2929
نظر شما