فارس نوشت:

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با تاکید بر اینکه باید در برابر انحراف‌های عقیدتی بسیار حساس بود، گفت: انحراف، ارکان دولت‌ها را در هم می‌شکند‌.

 حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه به عنوان سخنران پیش‌ از خطبه‌های نماز جمعه تهران سخن می‌گفت، افزود: در حکومت اسلامی به کسی به خاطر داشتن عقاید انحرافی متعرض نمی‌شود، مگر اینکه آن را ترویج کرده و یا در این‌باره یارگیری کند که در صورت ترویج آن در جهت برخورد با انحراف باید مواضع روشن شده و با روشنگری و بصیرت افزایی در میان مردم عمل کرد و اگر در نهایت آن فرد از عمل خود دست برنداشت، در این صورت با قوه قهریه برخورد کرد، تا منحرف از سر راه مردم برداشته شود.

گزیده سخنان وی از این  قرار است:

  • هر جامعه‌ای در معرض انحراف است و حتی اگر آن جامعه قوی‌ترین و جامع‌ترین مکاتب را نیز داشته باشد، باید باز هم مراقب باشد که منحرفان به درون آن نفوذ نکرده و زمینه انحراف را فراهم نکنند.
  • نخست باید ماهیت انحراف شناسایی شود و سپس با آن برخورد کرد. انحراف از یک منظر به چهار بخش تقسیم می‌شود که می‌توان به انحرافات عقیدتی، سیاسی، اخلاقی و اقتصادی اشاره کرد. البته بیشتر مباحث امروزی ما درباره انحراف‌های اعتقادی و فرهنگی است، چراکه زیان‌بارترین انحراف‌ها اعتقادی بوده که سرمنشأ دیگر انحرافات است.
  • انحرافات فکری شکل‌های گوناگونی دارد که ازجمله آنها می‌توان به ایجاد بدعت در دین اشاره کرد. پیامبر می فرمایند: "اگر در جامعه‌ای دینی بدعتی ظاهر شود و عالمان آن جامعه در برابر آن ساکت باشند و علم خود را ظاهر نکند و به مردم هشداری ندهند، آنها از رحمت خداوند به دورند".بر همین اساس در درجه اول باید علمای دینی در برابر بدعت مسئولیت داشته باشند و پس از آن هر کس به اندازه دانش و توانایی خود در برابر بدعت باید بایستد.
  • یکی دیگر از انحرافات عقیدتی تفسیر به رای است. انحراف دیگر غلو در دین است. غلو به معنای تجاوز از حد و حدود است. یعنی اضافه از آنچه را که هست معرفی کنیم. در جامعه ما در مورد انسان‌ها این کار انجام می‌شود، به گونه‌ای که مثلا گاهی به کسانی "آیت‌الله العظمی"، "حجت الاسلام"، "دکتر" و "مهندس" می گویند که در این جایگاه ها نیستند. این موضوع به صورت یک بیماری تبدیل شده که باید جلوی آن را بگیریم چراکه برخی برای چاپلوسی این کارها را انجام می‌دهند.
  • کشور را نمی‌شود با خواب اداره کرد که رهبر معظم نیز در این‌باره تذکراتی به مردم داده‌اند. مردم باید هوشیار باشند و علما و مبلغین نیز باید رسالت خود را انجام بدهند. در واقع نمی‌توان با حرف‌های غلوآمیز به رهبری خدمت کرد.

/2929

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 174765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۱:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
    0 0
    خب خیلی ها قبلا" با برنامه ریزی خواب این روزها را دیده بودند