۰ نفر
۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۶

به رغم موافقت پارلمان آلمان برای افزایش بودجه "صندوق کمک به اروپا" به نظر می رسد که آلمانها چندان تمایلی به این کار ندارند.

با وجود موافقت پارلمان آلمان برای افزایش بودجۀ "صندوق کمک به اروپا" معادل 211 میلیارد یورو، ولفانگ شوبل وزیر اقتصاد آلمان اعلام کرد که آلمان ها سرمایه ای بیش از 211 میلیارد یورو را صرف صندوق کمک به اروپا می کند.شوبل در مصاحبه ای با مجلۀ سوپرایلو گفت: سقف سرمایۀ صندوق کمک به اروپا 440 میلیارد یوروست که 211 میلیارد یوروی آن بر دوش آلمانها سنگینی می کند.
اظهارات شوبل بیانگر بی اعتمادی میان آلمان ها برای اختصاص بودجه بیشتر به صندوق کمک به اروپاست. طبق یک نظرسنجی منتشر شده از سوی مجله بیلدام سونتاگ بسیاری از آلمانها معتقدند که این تصمیم دولت مرکل اشتباه بزرگی است. 58 درصد افرادی که در این نظرسنجی شرکت کرده اند بر این اعتقادند که افزایش بودجه آلمان، برای صندوق کمک به اروپا را نمی پذیرند و تنها 34 درصد آلمانها این طرح را قبول داشتند. اکثر آلمان ها نیز همچنین قول دولت مرکل مبنی بر عدم افزایش این بودجه طی سالهای آینده را بی اعتبار دانسته و بسیاری از آنها حتی بر این اعتقادند که ممکن است دولت بودجه بیشتری را صرف این صندوق کند.
لازم به یادآوری است که دولت آلمان روز جمعه لایحه افزایش کمک مالی به "صندوق کمک به اروپا" را تصویب کرد که بخش قابل توجهی از سرمایه این صندوق صرف کمک به کشورهای بحران زده اروپا از جمله یونان خواهد شد.
 
لوموند/ اول اکتبر 2011
ترجمه: زهرا خدایی

/26331

کد خبر 176068

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین