نتیجه 10 ساعت چانه زنی رهبران و وزرای اقتصادی اروپا در روز شنبه، توافق برای تزریق 108 میلیارد یورو سرمایه به بانک های اروپایی بود.

نتیجه 10 ساعت چانه زنی رهبران و وزرای اقتصادی اروپا در روز شنبه، توافق برای تزریق 108 میلیارد یورو سرمایه به بانک های اروپایی بود. بر طبق این توافق دولتها باید 108 میلیارد یورو به بانک ها تزریق کنند تا هم از بحران نجات یابند و هم خود را برای کمک به یونان بحران زده آماده کنند.
در نشست بروکسل که با حضور رهبران و وزرای اقتصادی اروپا برگزار شد، قرار بر این شد که روسای بانکها نیز وارد پروسه گفتگو شوند و خود را برای اجرای این طرح آماده کنند. این افزایش 9 درصدی در سرمایه بانک ها قرار است تا نیمه سال 2012 به موسسات مالی بحران زده تزریق شود. اما در مقطع فعلی قرار است مبلغی معادل 80 تا 100 میلیارد یورو برای تزریق به کشورهایی که وضعیت بحران دارندٰ، از جمله یونان، پرتغال و ایرلند اعطا شود.
به اعتقاد کارشناسان تزریق این مقدار سرمایه برای جلوگیری از تشدید وخامت بدهی کشورهای اروپا و همچنین مقابله نهایی با بحران یونان در نظر گرفته شده است. از سویی یکی از اهداف این طرح که هنوز جزئیات زیادی از آن منتشر نشده،‌ برای تقویت اعتبار و موجودی صندوق ثبات اقتصادی اروپا(FESF) در نظر گرفته شده است.
بر طبق این توافق بانک ها قرار است با سرمایه هایی که در اختیار دارند، وضعیت اقتصادی خود را بهبود بخشیده و در صورت عدم توانایی باید از دولتهای خود درخواست کمک مالی کنند. در خصوص بحران بدهی یونان نیز توافق بر این شد که بانک های اروپا برای نجات یونان از سقوط، سهم بیشتری را اختصاص دهند./ 263/39
 

لوموند/ 23 اکتبر 2011
ترجمه: زهرا خدایی


 

کد خبر 179780

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین