دکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند مثل کنسروها و کمپوت ها باعث تشدید علایم میگرن می شود، می‌گوید: پنیرهایی که حالت کپک زده دارند مثل بلوچیز باعث تشدید حملات سردرد می‌شود. نوشابه های الکلی، حملات میگرنی را تشدید می‌کند. همچنین نوشابه های رژیمی بعضی میوه و سبزیجات مثل گوجه فرنگی، پرتقال ترش ، سیر و پیاز خام باعث تشدید حملات میگرنی می‌شود. بعضی غذاها مثل فست فودها نیز حملات میگرنی را تشدید می کند./ خبرآنلاین

265 33

کد خبر 1863488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =