۰ نفر
۷ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۰

آژانس اعتبارسنجی مودی اعلام کرد همه کشورهای اروپایی در معرض کاهش رتبۀ اقتصادی قرار دارند.

آژانس اعتبارسنجی مودی صبح روز دوشنبه پیش از نشست وزرای اقتصاد ناحیۀ یورو اعلام کرد که با تشدید بحران بدهی، همه کشورهای عضو در معرض تهدید کاهش رتبۀ اقتصادی قرار دارند. این آژانس اعلام کرد که روند سریع تشدید بحران بدهی، رتبۀ اقتصادی و توان موسسات مالی همه کشورهای اروپایی را تهدید می کند. مودی اعلام کرد: این مسئله کاهش رتبۀ کشورها را در پی خواهد داشت. به هر میزان که وضعیت نقدینگی کشورهای ناحیه یورو وخیم تر می شود، توان استقامت موسسات نیز تحت الشعاع قرار خواهد گرفت.
با توجه به تشدید بحران در اروپا، زمزمه های خروج برخی از کشورها از ناحیۀ یورو به گوش می رسد. این هشدارِ آژانس مودی ممکن است بر روی آینده ایتالیا تأثیر مهمی داشته باشد. بازرسان آژانس صندوق بین الملل پول قرار است طی روزهای آینده با سفر به ایتالیا حساب های بانکی این کشور را مورد بررسی قرار دهند. گفته می شود صندوق قرار است مبلغ 400 تا 600 میلیارد یورو به ایتالیا کمک مالی کند. البته اخباری دال بر انصراف صندوق بین المللی پول منتشر شده که هنوز قطعیت آن تأیید نشده است. ایتالیا طی روزهای اخیر نرخ اوراق قرضه خود را به 7،3% کاهش داد که این مسئله برای ایرلند، پرتغال و یونان نگران کننده بود. صندوق بین المللی پول بیش از همه منتظر تصمیمات و به خصوص طرح ریاضت اقتصادی است که قرار است از سوی ماریو مونتی، نخست وزیر جدید در روز 5 دسامبر به پارلمان ارائه شود و مبلغ آن به 15 میلیارد یورو می رسد.
نتایج این امر هرچه باشد، پاریس و برلین به خوبی دریافته اند یورو که طی ماه گذشته با کاهش 6 درصدی به 1،33 دلار رسید، هم اکنون در معرض خطر جدی قرار دارد.31 263

 

فیگارو/ 28 نوامبر 2011
ترجمه: زهرا خدایی

 

کد خبر 186983

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین