این ادویه تند سلامت روده را تضمین می‌کند

سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست، به هضم غذا کمک می‌کند، سلامت روده را تقویت می‌کند و جذب مواد مغذی را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین از برنا، این ادویه چیزی بیشتر از یک جوانه کوچک است. فلفل سیاه وقتی به چای اضافه می‌شود، چیزی فراتر از طعم ارائه می‌دهد.

این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست، به هضم غذا کمک می‌کند، سلامت روده را تقویت می‌کند و جذب مواد مغذی را افزایش می‌دهد. ترکیبات طبیعی فلفل دارای خواص ضدالتهابی است که به سلامت کلی کمک می‌کند. حرارت ملایم آن به چای عمق می‌بخشد و آن را به انتخابی لذت‌بخش و آگاهانه برای سلامتی تبدیل می‌کند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1884899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =