نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: مواضع سپاه مستقل است و سپاه در خط رهبری با امام حرکت می‌کند و از هیچ حزب، گروه یا شخصی حمایت نمی‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی پیش از ظهر امروز در یک نشست خبری اظهار کرد: سقف سپاه بالاتر از این است که از گروه‌ها یا اشخاص حمایت کند یا این‌که پرچمدار فلان حزب، گروه یا فرد شود.
در ادامه مهم ترین بخش های نشست خبری حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی به نقل از ایسنا می آید:
  • ما اجازه نخواهیم داد که سپاه پرچمدار احزاب و گروه‌ها شود. اگر برخی گروه‌ها مواضعی اعلام کردند که با مواضع سپاه انطباق داشت، این مساله اشکالی ندارد چراکه وظیفه سپاه و بسیج این بوده است که مواضع 20 میلیون نفر را با گفتمان امام همراه کند و ما خوشحال می‌شویم که می‌بینیم مواضع گروه‌ها با مواضع ما انطباق دارد. 
  • اولین اصل در سپاه، پاسداری از نظام و دومین اصل مهم برای سپاه، حرکت بر محوریت رهبری است. حرف ما این است که مجلس باید مجلسی باشد که بتواند جامعه اسلامی را اداره کند و دولت نیز باید با معیارهای دولت اسلامی باشد. این‌ها شعارها و اصول سپاه است و ما از خدا می‌خواهیم که احزاب و گروه‌ها با مواضع سپاه همراه باشند و این به معنای دخالت گروه‌ها در سپاه یا دخالت سپاه در احزاب و گروه‌ها نیست. 
  • انتخابات صحنه‌ رقابت‌هاست و جریانات مختلفی در آن ورود پیدا می‌کنند. یکی از جریاناتی که در یک دهه اخیر پا به عرصه گذاشت، جریان اصولگراست و اعتقاد به حاکمیت دینی و شاخص‌های امام، انقلاب و رهبری از شاخص‌های این جریان است و گفتمان آن نیز منطبق بر گفتمان امام و رهبری و در نتیجه گفتمان علوی است. اصولگرایی تنها یک حزب یا گروه سیاسی نیست و البته این طیف در درون خودشان رقابت‌هایی داشته و دارند ولی آنطور که از اظهارات و اخبار مربوط این طیف بر می‌آید، اصولگرایان بنای اختلاف ندارند بلکه بناست در عرصه‌ ارائه لیست، اشتراک داشته باشند و از اختلاف پرهیز کنند. 
ائتلافی بین جریان انحرافی و جریان فتنه؟!
  • انتظار ما این است که جریانات وابسته به نظام و انقلاب که سرمایه‌ای کسب کرده‌اند، سرمایه‌های خود را در راستای مصالح نظام هزینه کنند. من نیز چنین تحلیلی را شنیده‌ام، ولی هیچ شاهدی برای آن نیافته‌ام. البته در برخی حرف‌هایی که مطرح و نوع ادبیاتی که استفاده می‌شود اشتراکاتی را مشاهده می‌کنیم. مثلا ترویج تسامح و تساهل و تکیه بیش از حد بر روی باستان‌گرایی و ایرانیت با تلقی ناسیونالیسم، از جمله نکات مشترک این ادبیات‌هاست، بنابراین بین شعارهای دو طرف اشتراکاتی را می‌بینیم، ولی در مقام عمل باید از هرگونه همکاری پرهیز شود و این می‌تواند شاخصی برای مردم باشد. 
احتمالات مساله آفرین
  • یکی از احتمالاتی که وجود دارد، این است که خط و خطوطی از خارج از کشور بدهند یا در داخل کشور افرادی که مطمئنا ردصلاحیت می‌شوند، ثبت‌نام کنند و بعد که صلاحیت آن‌ها رد شد، سر و صدا به راه بیندازند. بر همین اساس است که می‌بینیم مقام معظم رهبری هشدار دادند که ممکن است دشمن همچون سال 88 فضا را ملتهب کند و بدین ترتیب دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی باید برای انتخابات هوشیار باشند. 
پول و هزینه‌های سرسام‌آور حرف اول برخی حوزه های انتخابیه
  • عرصه رقابت‌های انتخاباتی، عرصه قدرت‌طلبی نیست. متاسفانه در برخی مناطق شاهد هستیم که پول و هزینه‌های سرسام‌آور حرف اول را می‌زند که مردم باید به این مساله توجه کنند و به معیارها و شاخص‌ها توجه جدی‌تری داشته باشند. نکته مهم دیگر این است که نامزدهای انتخابات یکدیگر را تخریب نکنند و وعده‌های بیهوده و بی‌اساس که در حیطه‌ اختیارات یا توانایی‌های آن‌ها نیست، به مردم ندهند.
 راهپیمایی 9 دی اقتدار نظام را افزایش داد 
  • از نظر آموزه‌های دینی، نقش مردم، تولید قدرت برای حاکمیت است. بر اثر فتنه، میزان مانور انقلاب و نظام در منطقه کاهش پیدا کرده بود، ولی راهپیمایی 9 دی اقتدار نظام را افزایش داد. 
  • یکی از درس‌های 9 دی، توجه مردم به ترفندهای دشمن بود. ضرورت اتکا به رهبری به عنوان محوریت اصلی نظام از جمله درس‌های 9 دی محسوب می‌شود. مردم باید بدانند که برای حفظ این نظام و انقلاب باید در هر مرحله‌ای به رهبری تکیه کنند چراکه حضور و دفاع مردم از کیان انقلاب اسلامی یک تکلیف الهی است. 
تفاوت میان آقازاده‌های همراه نظام با آقازاده در مسیر فتنه
  • چرا آقازاده‌ای باید بتواند حریمی را برای شخصیتی ایجاد کند که دسترسی به آن شخص سخت شود، یا چرا شخصیتی باید چنین حریمی را برای آقازاده خود ایجاد یا به هر نحوی از او حمایت کند؟ مردم باید بین آقازاده‌ای که همراه نظام است و آقازاده‌ای که از راه درست خارج شده و در مسیر فتنه حرکت می‌کند، تفاوت قائل شوند. 
نظر درباره اظهارات اخیر فرمانده کل سپاه درباره نامطلوب بودن وضع سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تهران
  • تلقی و ارزیابی سردار جعفری از اینجا ناشی می‌شود که تهران ام‌القرای جهان اسلام و قلب تپنده و کانون بیداری اسلامی است. یکی از ابعاد انقلاب، شکل‌گیری جامعه اسلامی است و یکی از شاخصه‌های جامعه اسلامی این است که مردم امانت‌دار باشند و به قانون و حقوق شهروندی احترام بگذارند، وجدان داشته باشند و موازین شرعی را رعایت کنند. متوسط رعایت این ارزش‌ها باید بیش از 60 درصد باشد، ولی متاسفانه اینطور نیست و وضع ظاهری، لباس و برخی رفتارها نشان می‌دهد که جامعه ما باید بیشتر به آموزه‌های دینی توجه کند. نگاه سردار جعفری در این رابطه نیز به این معنا بوده است که باید تلاش کنیم تا سطح متوسط رعایت ارزش‌های دینی در جامعه را بالا ببریم.
 
برخی اظهارنظرها مواضع رسمی سپاه است؟!
  • مواضع سپاه به طور رسمی و در مقاطع مختلف توسط روابط عمومی سپاه، فرمانده کل سپاه و نماینده ولی فقیه در این نهاد اعلام می‌شود و هیچ مرجع دیگری نباید از موضع سپاه سخن بگوید. ممکن است فرد یا فرماندهی نظر شخصی خود را درباره موضوعی بیان کند، ولی این اظهارنظرها، نظر رسمی سپاه نیست.

/2727

کد خبر 191215

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین